Concert Al Bano şi Ricchi e Poveri, în premieră la Timişoara, pe Stadionul "Dan Păltinişanu"

Cântăreţul Al Bano şi trupa Ricchi e Poveri vor concerta, în premieră, la Timişoara, pe Stadionul "Dan Păltinişanu", în 12 iunie, spectacolul fiind intitulat "Una fiesta italiana".

1336 afișări
Imaginea articolului Concert Al Bano şi Ricchi e Poveri, în premieră la Timişoara, pe Stadionul "Dan Păltinişanu"

Concert Al Bano şi Ricchi e Poveri, în premieră la Timişoara, pe Stadionul "Dan Păltinişanu" (Imagine: Adel al Haddad/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă, de joi, al organizatorilor, pe Stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara va avea loc un concert în premieră sub genericul "Una fiesta italiana", susţinut de legende ale muzicii italiene, cântăreţul Al Bano şi formaţia Ricchi e Poveri.

Evenimentul va avea loc în 12 iunie, de la ora 20.30. Biletele se găsesc la casa de bilete a Stadionului "Dan Păltinişanu", la Agenţiile de bilete ale Teatrului Naţional, Operei Naţionale, Filarmonicii "Banatul" şi online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro.

În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de: 250 de lei - categoria VIP, 150 de lei - categoria I, 100 de lei - categoria a II-a, 60 de lei - categoria a III-a.

Conform comunicatului, "Al Bano este vocea italiană cea mai cunoscută în lume, un artist iubit cu pasiune de publicul de pe întreg mapamondul, pentru talentul incredibil şi vocea minunată, dar mai ales pentru că şi-a păstrat autenticitatea şi nu a trădat niciodată valorile de-a lungul carierei sale extraordinare".

Anul 2015 este declarat anul Al Bano Carrisi la Festivalul Sanremo, la care cântăreţul italian a fost prezent de 14 ori, numărul maxim atins de vreun artist participant.

De asemenea, Ricchi e Poveri a scris pagini importante în istoria pop a muzicii italiene şi internaţionale.

Povestea grupului Ricchi e Poveri, "una din cele mai versatile, strălucitoare şi iubite formaţii de pe scena europeană", a început la Genova, în 1968. De-a lungul unei cariere muzicale de peste 45 de ani, Ricchi e Poveri a câştigat un palmares impresionant de premii şi distincţii, a vândut peste 20 de milioane de discuri, a scos 19 albume de studio, a lansat peste 200 de cântece şi a concertat pe tot mapamondul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici