Concert-tribut The Doors, pe 26 octombrie, în Bucureşti. Care sunt preţurile biletelor

Trupa Cantaloop şi Adrian Nour vor susţine un concert tribut adus legendarei formaţii americane The Doors, pe 26 octombrie, de la ora 21.00, în clubul Hard Rock Cafe din Bucureşti.

103 afișări
Imaginea articolului Concert-tribut The Doors, pe 26 octombrie, în Bucureşti. Care sunt preţurile biletelor

Concert-tribut The Doors, pe 26 octombrie, în Bucureşti. Care sunt preţurile biletelor

Formaţia americană The Doors şi-a luat numele de la titlul cărţii lui Aldous Huxley "Porţile percepţiei ("The Doors of Perception"), care era o referinţă la un citat de William Blake din opera sa "Căsătoria raiului cu iadul": "Dacă porţile percepţiei ar fi limpezite, totul i-ar apărea omului aşa cum este, infinit/ If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, infinite".

The Doors a fost unul dintre cele mai controversate, influente şi deosebite formaţii rock, în mare parte datorită versurilor sălbatice şi pline de poezie ale lui Jim Morrison, solistul şi liderul formaţiei, şi a felului charismatic, dar imprevizibil în care se manifesta pe scenă, informează un comunicat remis MEDIAFAX. După moartea lui Morrison, în 1971, membrii rămaşi au continuat ca trio, formaţia destrămându-se în 1973.

Deşi cariera propriu-zisă a formaţiei a durat doar până în 1973, popularitatea sa a persistat. The Doors este una dintre cel mai bine vândute formaţii ale tuturor timpurilor şi prima trupă americană care a avut opt albume consecutive certificate cu aur şi platină. În 1993, formaţia The Doors a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame.

La concertul de la Hard Rock Cafe, publicul va putea asculta unele dintre hiturile formaţiei, precum "Riders on the Storm", "Break on Through" şi "People Are Strange", în interpretarea jazz a grupului Cantaloop.

Biletele pot fi achiziţionate online, de pe www.iabilet.ro, şi din reţeaua IaBilet (magazinele Muzica, Uman, Senia şi Perfect Tour), dar şi de la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului, la intrare. Acestea costă 35 de lei (loc la masă) şi 50 de lei (VIP, cu loc la masă în faţa scenei, număr limitat la 80 de locuri).

Evenimentul este organizat de BestMusic Live Concerts.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici