Concerte susţinute de Celelalte Cuvinte şi Sarmalele Reci, pe plaja din Vama Veche, de 1 Mai

Trupele Celelalte Cuvinte, Sarmalele Reci, Nişte Băieţi, Les Elephantes Bizzares, East Roots, White Walls, Brigada Hades, Perfect Zero For Infinity şi Blue Pulse vor susţine concerte, în weekendul de 1 Mai, la Vama Veche, în cadrul evenimentului "1 Mai Mare", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

94 afișări
Imaginea articolului Concerte susţinute de Celelalte Cuvinte şi Sarmalele Reci, pe plaja din Vama Veche, de 1 Mai

Concerte susţinute de Celelalte Cuvinte şi Sarmalele Reci, pe plaja din Vama Veche, de 1 Mai

În acelaşi spirit cu Stufstock, evenimentul "1 Mai Mare" reuneşte o serie de concerte rock, dar şi concursuri şi sporturi. În plus, cei care vor participa la eveniment se vor putea bucura şi de o bibliotecă pe plajă. Intrarea la eveniment este 10 lei, preţ în care este inclusă şi o bere.

Realizat de Capricorn and Capricorn Productions, casa de producţie care de nouă ani participă la organizarea festivalului Stufstock, "1 Mai Mare" propune, începând din 2010, un eveniment organizat pe plajă, lângă mare, şi care să reunească pe aceeaşi scenă artişti consacraţi, care reprezintă diverse genuri muzicale ascultate în Vamă, alături de concertele mici ale newcomers-ilor aflaţi la început de drum.

Astfel, la a doua ediţie, "1 Mai Mare" îi aduce pe aceeaşi scenă, vineri (29 aprilie) şi sâmbătă (30 aprilie), pe Celelalte Cuvinte (hard rock), Sarmalele Reci (altrenative rock), Nişte Băieţi (romanian punk rock covers), Les Elephantes Bizzares (electro-pop-rock), East Roots (reggae), White Walls (progressive-metal), Butch & Brigada Hades (hip-hop), Perfect Zero For Infinity (emo post hardcore) şi Blue Pulse (rhythm & blues).

Evenimentul va debuta vineri, la ora 20:30, cu recitalul trupei White Walls, urmat de la ora 22:00 de concertul Sarmalele Reci, şi va continua cu o petrecere într-un cort imens, pe plajă, unde se va asculta "muzică de Vamă".

Sâmbătă, evenimentul va fi deschis la amiază, iar până la 17:00 vor avea loc competiţii sportive de fotbal şi volei pe plajă, cu trageri la poartă, trageri de funie, probe cu obstacole, sau concursuri spontane, cu premii. Toată după-amiaza, un DJ va mixa pe plajă piese populare în cluburile din Vama Veche. Vor fi amenajate mai multe zone pentru activităţi specifice sezonului de vară: un workshop de juggling, şezlonguri pentru citit şi relaxare, cu o carte bună în mână, de la biblioteca de pe plajă. De la ora 17:00, programul evenimentului va fi completat de recitalurile trupelor: Blue Pulse, East Roots, Perfect Zero For Infinity, Perfect Zero For Infinity, Niste Băieţi şi Les Elephants Bizzares.

Seara de sâmbătă se va încheia cu un concert susţinut, de la ora 00:15, de Celelalte Cuvinte, petrecerea continuând apoi până dimineaţa în cortul de pe plajă.

În 2010, de 1 Mai, la Vama Veche, trupele Viţa de Vie, E.M.I.L., Urma, Za Duff, Chester şi Replace au evoluat în faţa a peste 15.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici