CONCERTELE lunii aprilie - Fenomenul Sensation şi Tarja Turunen se întorc în România. Lista evenimentelor din capitală

Fenomenul Sensation, aşteptat de iubitorii muzicii electronice, se întoarce la Bucureşti la începutul lunii aprilie, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Romexpo, în timp ce Tarja Turunen va aduce muzica goth în Capitală, pe 11 aprilie, la Sala Palatului.

942 afișări
Imaginea articolului CONCERTELE lunii aprilie - Fenomenul Sensation şi Tarja Turunen se întorc în România. Lista evenimentelor din capitală

CONCERTELE lunii aprilie - Fenomenul Sensation şi Tarja Turunen se întorc în România. Lista evenimentelor din capitală (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Sensation transformă, pe 6 aprilie, Pavilionul Central al Romexpo din Bucureşti în cel mai mare club din România. "Source of Light" este un spectacol vizual inedit, cu acrobaţi şi dansatori de clasă mondială, cu efecte pirotehnice şi lasere, în jurul unei sfere radiante centrale. După o primă ediţie sold-out în 2012, ID&T îşi uneşte forţele cu Events pentru o noapte incendiară: un singur ring de dans, mii de clubberi.

Cu subtile influenţe house şi tehno, Mr. White dă tonul la orice eveniment Sensation şi creează vibe-ul perfect. De doi ani încoace, Mr. White călătoreşte alături de Sensation în jurul lumii, în turneu, câştigând astfel experienţă la nivel mondial. Totodată, Sebastien Leger revine după numeroase show-uri de succes în 2012. Cunoscut pentru producţiile sale unice, Leger străbate mapamondul, antrenând ringurile de dans din înteaga lume. De peste 10 ani, produce piese care au devenit hituri şi multe dintre acestea au fost lansate prin propria casă de discuri, Mistakes. Celor doi li se alătură Sunnery James & Ryan Marciano, Mark Knight, NO_ID şi Funkerman.

Concertul de la Bucureşti al Tarjei Turunen, de pe 11 aprilie, face parte din seria de show-uri "Beauty and the Beat Tour 2013". Pe scena Sălii Palatului, peste 70 de instrumentişti vor evolua alături de Tarja Turunen, cunoscută pentru calităţile vocale inconfundabile versatile. Concertul în sine este o reprezentaţie din care nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale artistei, melodii ce au propulsat-o în topurile preferinţelor muzicale ale fanilor din întreaga lume. Tarja Turunen este cântăreaţă, compozitoare şi pianistă, celebră pentru faptul că a fost solista trupei de rock metal simfonic Nightwish. După ce a părăsit trupa, a lucrat la cariera ei solo şi foarte rapid a devenit un nume pe scena muzicală a rock metalului internaţional.

Totodată, Cristi Minculescu revine, în aprilie, în România, cu un concert alături de noua sa tupă, Lotus, şi de Compact. Evenimentul va avea loc pe 14 aprilie la Sala Palatului.

Lista celor mai importante concerte ce vor avea loc în aprilie în Bucureşti:

1 aprilie

Tudor Gheorghe - "Ce-am avut şi ce-am pierdut", Sala Palatului (19.00)

3 aprilie

Steelborn, în Ageless Club din Bucureşti (20.00)

Coma, în Club Expirat (20.00)

5 aprilie

Proconsul, în Hard Rock Cafe din Bucureşti (22.00)

Fierbinţeanu & Plurabelle Live Session , în Alchemia (21.00)

Trooper, la Arenele Romane (21.00)

6 aprilie

Sensation - Source of Light - Romexpo (22.00)

Tribute U2 - Hard Rock Cafe (22.30)

Class, DJ Boroş şi Sunshine Dream - Atelierul de Producţie (22.00)

8 aprilie

Viţa de Vie - acustic - Teatrul Naţional Bucureşti (20.00)

11 aprilie

Tarja Turunen - Sala Palatului (20.00)

12 aprilie

Jaya the Cat - Fabrica (22.00)

Fierbinţeanu & Plurabelle Live Session - SubSol Bar (21.00)

Lansare album Zdob şi Zdub - Hard Rock Cafe din Bucureşti (22.00)

14 aprilie

Cristi Minculescu & Lotus şi Compact - Sala Palatului (19.30)

Steluţa fără nume - Palatul Copiilor (10.30)

17 aprilie

Fire of Anatolia - Sala Palatului (20.00)

Horia Mihail şi "Pianul călător" - Sala Radio (ora 19.00)

19 aprilie

Horia Mihail - concert cu orchestra - Sala Radio (ora 19:00)

21 aprilie

Corul Madrigal - concert aniversar - Ateneul Român (19.00)

25 aprilie

Mark Knopfler - Sala Palatului (19.00)

26 aprilie

Fierbinţeanu & Plurabelle Live Session - Londonphone (21.00)

28 aprilie

Divna şi Dan Puric - Ateneul Român (16.00 şi 20.00)

Marcel Pavel - concert de lansare a albumului "Very classic" - Sala Palatului (19.00)

30 aprilie

Seara celor trei tenori (Hector Lopez, Lucian Corchis şi Liviu Indricau) - Palatul Naţional al Copiilor (18.30)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici