Concertele lunii octombrie în Bucureşti - Julio Iglesias, Ana Moura şi trupa Rednex

Cântăreţul Julio Iglesias şi interpreta portugheză de fado Ana Moura vor veni în luna octombrie în Bucureşti, pentru a susţine show-uri live care se anunţă a fi spectaculoase. Trupele Pink Martini şi Rednex completează seria evenimentelor muzicale care vor anima Capitala în octombrie.

414 afișări
Imaginea articolului Concertele lunii octombrie în Bucureşti - Julio Iglesias, Ana Moura şi trupa Rednex

Julio Iglesias (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ana Moura va veni pentru prima dată în România, pentru a susţine un concert, pe 3 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Capitală. Ana Moura, cea mai iubită cântăreaţă de fado a Portugaliei, este cea mai tânără fadistă care a fost nominalizată vreodată la premiul olandez muzical Edison, iar pasiunea acesteia pentru acest gen muzical a propulsat-o direct în topuri. Printre piesele cele mai cunoscute ale artistei se numără "Até ao Verão", "O Fado da Procura" şi "Leva-me aos Fados".

Totodată, instrumentistul şi compozitorul japonez Kitaro, deţinător al unui Glob de Aur şi recompensat cu un premiu Grammy, va concerta în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 5 octombrie, de la ora 19.00. Concertul susţinut de Kitaro şi orchestra sa face parte din turneul de promovare a noului său material discografic, intitulat "Tamayura".

Trupa suedeză Rednex, care a făcut furori la jumătatea anilor '90 cu hitul "Cotton Eye Joe", va cânta la Hard Rock Cafe din Capitală, pe 11 octombrie. Pentru întâlnirea cu publicul din România, artiştii pregătesc un show "de neuitat, cu distracţie, dans şi multe amintiri", din care nu vor lipsi nici "Wish You Were Here", "Old Pop In An Oak" şi "The Spirit Of The Hawk".

Tot pe 11 octombrie, trupa Hurts revine în România după 14 luni de la concertul susţinut în cadrul festivalului Summer Well 2012. Hurts va susţine un concert în Pavilionul Central al Complexului Romexpo din Bucureşti, cu ocazia lansării albumului "Exile".

Julio Iglesias va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 24 octombrie, şi încă o reprezentaţie în acelaşi loc, pe 26 octombrie, la cererea publicului. Faţă de reprezentaţiile anterioare din România, susţinute în spaţii amenajate în aer liber, Julio Iglesias a ales de această dată să concerteze într-o sală de spectacol cu acustică adecvată. Fanii din România ai artistului vor beneficia de un show live, din programul căruia nu vor lipsi cele mai cunoscute melodii ale lui Julio Iglesias, precum "Baila Morena", "Guantanamera", "La Carretara", "El Amor" şi "Aqua dulce, aqua sala". Artistul spaniol a mai susţinut 11 concerte în România, cel mai recent având loc anul trecut, la Bucureşti.

Lista concertelor lunii octombrie în Bucureşti:

1 octombrie

Aeon Blank - Club Control (21.00)

2 octombrie

Cargo - The Silver Church Club

Kumm - Club A (23.00)

3 octombrie

Ana Moura - Sala Palatului (20.00)

Crina Jebelean, Theory of Mind, Velosonics, Moebius şi SoNaked - Silver Church (20.00)

Mărgineanu & Band - Hard Rock Cafe

5 octombrie

Kitaro - Sala Palatului (19.00)

The Mono Jacks - Colectiv (21.30) (acest concert este ultimul din cariera trupei şi coincide cu aniversarea celor cinci ani de la înfiinţarea formaţiei)

The Hourglass, StoneLight, Apotheoses şi InBound vor concerta începând cu ora 20.00, în cadrul evenimentului "Metal Under Moonlight" ediţia a XXXIV-a

Luna Amară - Fabrica (22.00)

6 octombrie

Awakening Sun - clubul Ageless

10 octombrie

White Walls lansează cel mai nou album "Escape Artist" - The Silver Church (20.00). Invitaţi speciali: Breathelast şi Subliminal Damage.

11 octombrie

Rednex - Hard Rock Cafe

Hurts - Romexpo

Destroyer 666 - Club Fabrica

13 octombrie

Chris Norman - Sala Palatului (19.00)

15 octombrie

Pink Martini - Sala Palatului

Orphaned Land - The Silver Church

17 octombrie

Tudor Gheorghe susţine concertul "Pelerini din ţara nimănui" - la Sala Palatului (19.00)

Club de Belugas - Silver Church (21.00)

18 octombrie

Celelalte Cuvinte - Cinema Patria

Delirium X Tremens - Club Private Hell (20.00)

22 octombrie

Snarky Puppy - Silver Church Club

24 octombrie

Julio Iglesias - Sala Palatului

25 octombrie

Trupa olandeză BZN - Sala Palatuluiureşti - Julio

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici