Concertul Bob Dylan, mutat la Zone Arena

Concertul pe care Bob Dylan urmează să îl susţină la Bucureşti pe 2 iunie, programat iniţial pe Stadionul de Atletism Iolanda Balaş-Soter, se mută la Zone Arena, anunţă organizatorii, Emagic.

80 afișări
Imaginea articolului Concertul Bob Dylan, mutat la Zone Arena

Concertul Bob Dylan, mutat la Zone Arena (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform organizatorilor, locul de desfăşurare a concertului Bob Dylan a fost schimbat din motive de ordin logistic.

"Bob Dylan este un nume legendar al muzicii internaţionale şi ne bucură faptul că în sfârşit concertează şi în România, mai ales că piesele sale au cucerit mai multe generaţii de public, din anii '60 până în prezent. Acest lucru s-a observat şi în vânzările de bilete, cele VIP fiind aproape sold-out. Dincolo de beneficiile de ordin logistic oferite de noua locaţie, Zone Arena permite şi acomodarea mai multor spectatori pe scaune, acesta fiind factorul hotărâtor în schimbarea locaţiei concertului", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Concertul Bob Dylan de la Bucureşti, parte a Never Ending Tour, este prezentat în cadrul evenimentului Emagic Classics.

Programul evenimentului include şi concerte susţinute de artişti autohtoni, cum ar fi Nicu Alifantis & Zan şi Bucium. Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziţionate online, de pe www.myticket.ro, şi din reţeaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 130 lei, 250 lei şi 350 lei.

Bob Dylan, pe numele adevărat Robert Allen Zimmerman, născut pe 24 mai 1941, în Duluth, Minnesota, este un cântăreţ, compozitor şi poet american, el fiind, de zeci de ani, una dintre figurile reprezentative ale muzicii mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici