CONCERTUL DEPECHE MODE în IMAGINI - Galerie Foto

Trupa Depeche Mode a făcut să vibreze Arena Naţională din Capitală, miercuri seară, într-un show de două ore, la care au asistat peste 50.000 de spectatori şi care a inclus hituri precum "Precious", "Policy of Truth", "Enjoy the Silence" şi "Personal Jesus".

2759 afișări
Imaginea articolului CONCERTUL DEPECHE MODE în IMAGINI - Galerie Foto

CONCERTUL DEPECHE MODE în IMAGINI (Imagine: Silviu Matei / MediafaxFoto)

În faţa unei Arene Naţionale arhipline, Dave Gahan şi colegii săi de trupă au apărut pe ritmurile melodiei "Welcome to My Wold". La mai clasicul cântec "Angel", solistul Depeche Mode şi-a etalat tatuajele de sub vesta-semnătură pe care o poartă.

Show-ul a început aproape de ora 21.00, cu piesa "Welcome to My World". A durat doar o melodie până ce solistul trupei, Dave Gahan, să scape de sacou şi să rămână în una dintre celebrele sale veste.

La "Walking in My Shoes", câteva zeci de mii de fani au cântat alături de trupă, în timp ce pe ecranele uriaşe din spatele scenei rulau montaje de imagini semnate de celebrul artist Anton Corbijn. De la simboluri minimaliste care făceau referire la logoul trupei la filme alb-negru cu membrii formaţiei şi tablouri vivante cu femei contorsionate, arta lui Corbijn a însoţit spectatorii într-o călătorie de două ore, cu un playlist care nu a dezamăgit niciunul dintre fanii de toate vârstele de la Arena Naţională.

Publicul a făcut tot ce i s-a cerut, mai puţin mişcările de dans pe care Dave Gahan le-a executat la milimetru, în acelaşi stil androgin, contorsionat, de cele mai multe ori asezonate cu o piruetă cu microfonul deasupra capului.

Pentru bis, cei de la Depeche Mode au lăsat loc de "Just Can't Get Enough" şi "I Feel You".

Concertul de la Bucureşti a fost al cincilea show din cadrul turneului de promovare a noului album "Delta Machine", după cele de la Nisa (4 mai), Tel Aviv (7 mai), Atena (10 mai) şi Sofia (12 mai).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici