Concertul formaţiei disco Ottawan din Capitală a fost anulat

Concertul formaţiei Ottawan, care ar fi trebuit să aibă loc pe 8 noiembrie, la Cinema Patria din Capitală, a fost anulat, ca urmare a interesului scăzut al publicului faţă de eveniment, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

446 afișări
Imaginea articolului Concertul formaţiei disco Ottawan din Capitală a fost anulat

Concertul formaţiei disco Ottawan din Capitală a fost anulat

Cei care au achiziţionat bilete îşi pot recupera banii din punctele de vânzare sau de la sediul companiei de ticketing de la care au fost cumpărate.

Formaţia Ottawan, precursor legendar al curentului disco-dance, a făcut legea pe ringurile de dans la începutul anilor '80, printr-o serie de hituri care au făcut înconjurul lumii.

Ottawan se numără printre primele formaţii disco de origine franceză, iar identitatea sa este sinonimă cu destinul artistic al charismaticului solist Jean Patrick (Baptiste). Înfiinţată la sfârşitul anilor '70, trupa a pătruns repede în topurile europene, cu piesa de debut "D.I.S.C.O". În 1981 a fost rândul hitului "Hands Up" să pună stăpânire pe primele poziţii ale clasamentelor muzicale. Piesa a ajuns până în Noua Zeelandă, unde a rămas pe locul întâi timp de opt săptămâni. Şi piesa "You're ok" ("T'es ok") a făcut istorie, în Franţa ea situându-se şi în prezent în topul celor mai bine vândute melodii ale tuturor timpurilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici