Concertul trupei Simple Minds, amânat

Concertul pe care trupa Simple Minds trebuia să îl susţină, pe 20 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală, se amână pentru primăvara anului viitor, organizatorii evenimentului motivând că formaţia are deja un program de turneu "extrem de încărcat".

20 afișări
Imaginea articolului Concertul trupei Simple Minds, amânat

Concertul trupei Simple Minds, amânat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit D&D East Entertainment, organizatorul evenimentului, biletele achiziţionate rămân valabile pentru noua dată a concertului, care va fi comunicată în următoarea lună.

Cel mai probabil concertul va fi programat în februarie sau martie 2010.

Cei care doresc să îşi recupereze banii o pot face apelând la punctele de vânzare de unde au cumpărat biletul.

Una dintre cele mai îndrăgite trupe ale anilor '80 şi '90, Simple Minds trebuia să ajungă în România în cadrul turneului de promovare a noului ei album, "Graffiti Soul", lansat în 2009.

În prezent, trupa este compusă din membrii fondatori Jim Kerr, Charlie Burchill (chitară, clape) şi Mel Gaynor (baterie), alături de Andy Gillespie (clape) şi Eddie Duffy (chitară bas).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici