Concertul Vaya Con Dios, reprogramat pe 23 decembrie

Concertul formaţiei Vaya con Dios, programat să aibă loc iniţial pe 11 noiembrie, la Fratelli Studios din Bucureşti, a fost reprogramat pe 23 decembrie, în acelaşi spaţiu, informează organizatorii, Events.

72 afișări
Imaginea articolului Concertul Vaya Con Dios, reprogramat pe 23 decembrie

Concertul Vaya Con Dios, reprogramat pe 23 decembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform organizatorilor, starea de sănătate a solistei Dani Klein, motivul amânării concertului de la Bucureşti, s-a ameliorat în ultimele zile. Deşi momentan se află în continuare sub stricta observaţie a medicilor din Bruxelles, artista belgiană e în plin proces de recuperare şi se simte mult mai bine.

Într-un mesaj postat săptămâna trecută pe site-ul oficial al formaţiei, membrii trupei îşi rugau fanii să aibă răbdare şi să fie alături de Dani, până cand vor putea reprograma concertele. Marţi, cu acordul medicilor, managementul Vaya con Dios a stabilit că trupa va putea onora promisiunea de a cânta pentru fanii români pe 23 decembrie, mulţumindu-le celor care au avut încredere şi i-au aşteptat.

Biletele achiziţionate pentru 11 noiembrie rămân valabile pentru noua dată. În cazul în care cei care şi-au cumpărat bilet nu pot sau nu doresc să participe la evenimentul reprogramat, aceştia îşi pot recupera contravaloarea biletului de la punctul de vânzare de la care s-a achiziţionat tichetul, începand de pe 15 noiembrie, într-un interval de patru săptămâni. Contravaloarea biletelor achiziţionate online va fi returnată - la cererea clienţilor pe adresa contact@eventim.ro - în contul din care s-a efectuat plata.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici