Concertul ZZ Top va avea loc la Sala Polivalentă

Concertul pe care trupa americană ZZ Top îl va susţine la Bucureşti, pe 20 octombrie, va avea loc la Sala Polivalentă, informează organizatorii.

33 afișări
Imaginea articolului Concertul ZZ Top va avea loc la Sala Polivalentă

Concertul ZZ Top va avea loc la Sala Polivalentă

Biletele pentru concert au fost puse în vânzare luni şi au preţuri de 100 lei, în perioada 17 - 26 august, 120 lei, după data de 26 august, şi 130 lei, la intrare. Biletele se găsesc în reţeaua magazinelor Germanos şi online, pe www.eventim.ro şi www.bilete.ro.

Formaţia americană ZZ Top va concerta la Bucureşti în cadrul unui eveniment organizat de D&D East Entertainment, în colaborare cu Marcel Avram, inclus în turneul "Double Down Live".

În cadrul segmentului european al turneului ei, trupa va concerta şi în Cehia, Germania, Danemarca, Norvegia, Suedia, Marea Britanie şi Belgia.

Legendarii muzicieni promit un show de excepţie în Bucureşti, în binecunoscutul lor stil texan: nu vor lipsi pălăriile de cowboy, riff-urile de chitară şi hiturile care i-au consacrat.

Înfiinţată în Houston, Texas, în 1970, formaţia ZZ Top este una dintre puţinele trupe rock care şi-au păstrat componenţa originală, pe tot parcursul celor 40 de ani de carieră. Cei trei rockeri texani, Billy Gibbons, Dusty Hill şi Frank Beard, sunt cunoscuţi atât pentru stilul inconfundabil de blues-rock pe care îl cântă, cât şi pentru imaginea lor originală.

Grupul ZZ TOP are la activ 14 albume de studio, primind, de-a lungul anilor, nu mai puţin de 24 de discuri de platină. Doar în Statele Unite, ZZ Top a înregistrat vânzări de peste 20 de milioane de albume.

Gimme All Your Lovi

De-a lungul anilor, ZZ Top a lansat hituri precum "Gimme All Your Lovin'", "Rough Boy", "Give It Up", "Sharp Dressed Man" şi "Legs".

Cu pălăriile lor texane, ochelarii de soare şi bărbile lungi, Billy Gibbons şi Dusty Hill au devenit figuri inconfundabile pe scena rockului american. Singurul membru al trupei care nu are barbă poartă, în schimb, numele de Beard (barbă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici