Concurenţii MasterChef gătesc, marţi, pe mare

Concurenţii show-ului "MasterChef" vor avea parte săptămâna aceasta de o probă în deplasare, urmând să gătească, pe mare, pe Bricul Mircea, informează Pro TV.

142 afișări
Imaginea articolului Concurenţii MasterChef gătesc, marţi, pe mare

Concurenţii MasterChef gătesc, marţi, pe mare (Imagine: Pro TV)

Concurenţii "MasterChef" vor avea parte săptămâna aceasta de o premieră la Pro TV. O nouă probă în deplasare îi va solicita la maximum, mai ales că pentru ei va fi o premieră: cele două echipe ajung la Constanţa, unde sunt provocate să gătească pe mare, în larg. Şi nu pe orice vas, ci pe Bricul Mircea, emblema marinei româneşti. În ediţia de săptămâna aceasta, de la 20.30, telespectatorii Pro TV sunt invitaţi la bord, pentru că la "Master Chef" se va striga "Toate pânzele sus!".

Echipa roşie, condusă de Nicuşor, are avantajul de a fi formată în majoritate de bărbaţi, în vreme ce echipa albastră, condusă de Georgeo, trebuie să se descurce cu forţa feminină. Din start, pornind de pe poziţii inegale, cele două echipe vor face tot posibilul pentru a găti la timp un meniu complet şi gustos pentru cadeţii şi ofiţerii invitaţi la masă pe vas. La bordul acestei nave îşi desăvârşesc pregătirea studenţii de la Academia Navală, astfel că faptul că vor păşi pe o navă ce împlineşte 74 de ani de existenţă va fi pentru mulţi concurenţi o reală bucurie şi onoare. Disciplina, ordinea şi spiritul de camaraderie le vor fi greu încercate, iar concurenţii "MasterChef" trebuie să arate că ştiu să se descurce în faţa oricărei probleme apărute. Iar problemele nu vor lipsi, mai ales că bucătăria de vas le va da ceva bătăi de cap, iar orgoliile îşi vor spune din nou cuvântul pe vas.

Cum să lucrezi într-un spaţiu îngust, cum să păstrezi curaţenia, cum să te organizezi într-o bucătărie de vas astfel încât mâncarea să fie servită la timp şi, mai ales, cum să ţii în frâu orgoliile, care îşi vor face din nou prezenţa în rândurile concurenţilor, toate acestea sunt ingredientele picante ale unei noi ediţii "MasterChef", care se lasă cu eliminări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici