Concurs inedit: O broască ţestoasă a învins un iepure într-o cursă de schi - FOTO

O broască ţestoasă a învins un iepure într-o cursă de schi, o competiţie organizată pentru animalele de companie şi stăpânii lor, în centrul Chinei, a raportat, marţi, presa din această ţară.

2350 afișări
Imaginea articolului Concurs inedit: O broască ţestoasă a învins un iepure într-o cursă de schi - FOTO

Concurs inedit: O broască ţestoasă a învins un iepure într-o cursă de schi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Printre participanţii la această cursă insolită s-au aflat şi câini, pisici, o raţă din plastic galben şi un cocoş, a precizat agenţia Nouvelles de Chine.

Pentru această competiţie, organizată pe o pantă înzăpezită din provincia Henan, stăpânii aveau dreptul de a-şi pune animalul pe schiuri sau pe sanie şi de a-l ghida cu ajutorul unei lese.

"Întrucât iepurele şi-a arătat pasiunea pentru salturi, fără să urmeze instrucţiunile stăpânului, el a fost întrecut de broasca ţestoasă", relatează Nouvelles de Chine.

Schiul este un sport care seduce tot mai mult clasa medie chineză, iar China a investit în ultimii ani în construirea mai multor staţiuni dedicate sporturilor de iarnă.

Beijingul este unul dintre candidaţii oficiali pentru organizarea Jocurilor Olimpice de iarnă din 2022, formând un tandem cu oraşul-prefectură Zhangjiakou, situat în provincia septentrională Hebei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici