Continuarea producţiei "Omul-lup/The Wolfman" se filmează în România

Continuarea producţiei "Omul-lup/The Wolfman" (2010), care i-a avut pe Anthony Hopkins, Benicio del Toro şi Emily Blunt în distribuţie, se filmează în România, la Castel Film, au declarat reprezentanţii studiourilor româneşti.

780 afișări
Imaginea articolului Continuarea producţiei "Omul-lup/The Wolfman" se filmează în România

Continuarea producţiei "Omul-lup/The Wolfman" se filmează în România (Imagine: Shutterstock)

Filmările au început cu aproximativ trei săptămâni în urmă, au mai spus reprezentanţii Castel Film. Aceştia nu au dorit să precizeze numele actorilor români implicaţi în proiect.

Continuarea filmului "The Wolfman", care nu are deocamdată un titlu, va fi lansată direct pe DVD şi Blu-Ray, scrie The Hollywood Reporter.

Din distribuţia lungmetrajului care este filmat în România fac parte Steven Bauer ("Scarface"), Ed Quinn ("True Blood") şi Nia Peeples ("Pretty Little Liars"), alături de Guy Wilson, Adam Croasdell şi Rachel DiPillo. Filmul este realizat de Universal 1440 Entertainment, divizia de producţie a Universal Studios Home Entertainment.

Filmul spune povestea unui conte-vârcolac din secolul al XIX-lea. Atacurile vârcolacului îi fac pe oamenii din sat să se alieze, pentru a-l prinde şi pentru a primi recompensa pusă pe capul vârcolacului.

Regizorul filmului este Louis Morneau, care a mai semnat pelicule precum "Joy Ride II" şi "Hitcher II: I've Been Waiting/ Autostopistul II - Te-am aşteptat".

"Omul-lup", care a fost lansat în 2010, a fost departe de a avea succes la public. Filmul, care i-a avut în distribuţie pe Anthony Hopkins şi Benicio del Toro, a avut un buget de 150 de milioane de dolari şi încasări de doar 139 de milioane de dolari. Probabil acesta este unul din motivele pentru care Universal evită să facă o legătură directă între "The Wolfman" şi noua producţie, mai scrie Hollywood Reporter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici