Controverse la Australian Open 2018. Halep, acuzată de RASISM. Comparaţia care a provocat mânia fanilor australieni

O declaraţie care s-a dorit a fi un compliment la adresa australiencei Destanee Aiava, pe care Simona Halep a învins-o după o accidentare serioasă, a provocat revolta multor fani.

6499 afișări
Imaginea articolului Controverse la Australian Open 2018. Halep, acuzată de RASISM. Comparaţia care a provocat mânia fanilor australieni

SCANDAL la Australian Open. Halep, acuzată de RASISM. Comparaţia care a provocat mânia fanilor australieni

Numărul 1 mondial a comparat-o pe Destanee cu Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare din istoria sportului alb.

"Este foarte talentată. Este puternică şi cred că în viitor va fi foarte bună. E tânără. Pot spune că seamănă puţin cu Serena. Loveşte mingea foarte puternic şi arată ca ea. Este o fată puternică. Sigur va fi bună pe viitor", a declarat Halep. 

Intenţia Simonei Halep a fost înţeleasă greşit de mai mulţi fani, care au luat cu asalt Twitter-ul pentru a-şi spune părerea în legătură cu declaraţia numărului unu mondial de după meci:

"Sună rasist ce a zis Halep despre Aiava. Poate nu asta a fost intenţia, dar aşa i-a ieşit. Nu seamănă deloc cu Serena".

"Să-şi vadă de gleznele ei şi să nu mai dea declaraţii aiurea".

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici