Copacul cu 600 de lalele din mijlocul Bucureştiului. Ce spune Nicu Bocancea, master florist internaţional despre creaţia inedită

  • Nicu Bocancea a “plantat” un copac cu 600 de lalele pe Calea Victoriei, pentru un An Nou nou cu noroc
  • Iubitorii de frumos pot trece în weekend pentru o poză cu ineditul copăcel.
5905 afișări
Imaginea articolului Copacul cu 600 de lalele din mijlocul Bucureştiului. Ce spune Nicu Bocancea, master florist internaţional despre creaţia inedită

Copacul cu 600 de lalele din mijlocul Bucureştiului

Nicu Bocancea, master florist internaţional a “plantat” copacul cu 600 de lalele, pe Calea Victoriei, în Capitală, sub care trecătorii îşi pot pune o dorinţă şi pot pleca cu o lalea albă cu bulb pe care o pot replanta în propria casă. 
 
Concret, sărutul de sub vâsc aducator de noroc şi de veselie a fost reinventat. Vâscul a fost înlocuit cu lalele albe, sute de lalele albe care au fost agăţate de o construcţie complexă creată de către master floristul Nicu Bocancea cu ajutorul echipei sale de la florăria Iris.
 
“Îi invităm pe toţi cei care trec pe Calea Victoriei să treacă pe sub copacul nostru din lalele şi să-şi pună o dorinţă. Alături de forţa
şi frumuseţea florilor şi de energia pozitivă a construcţiei, dorinţa va avea toate şansele sî devină realitate în noul an. Noi asta ne-am dorit de când am gândit proiectul: ca frumuseţea şi puritatea florilor să aibă puterea de a transforma griul în alb şi teama în speranţă”, spune Nicu Bocancea, creatorul proiectului #Manifestpentrunormalitatesifrumos, prin care a transmis în ultimele luni mesaje sociale în stradă, cu ajutorul construcţiilor complexe din plante şi flori.
 
Manifestul floral al începutului de an în viziunea expertului exprimă iubire, energie pozitivă şi optimism şi anunţă un an nou frumos şi plin de speranţă: “Pentru mine, lalelele sunt florile începutului de an, iar anul acesta, în 2021, ne aduc parcă soarele atunci când el este ascuns printre nori. Şi pentru că atunci când le vedem ne transmit optimism, puritate, energie pozitivă şi bucurie şi cred că acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de asta,  a conchis Bocancea.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici