Copiii actorului Chris Hemsworth au reacţionat în cel mai dulce mod, atunci când şi-au văzut tatăl la televizor

Duminică seara, la gala Premiilor Globurilor de Aur 2017, actorul Chris Hemsworth a fost prezent alături de soţia sa, Elsa Pataky, în timp ce micuţii erau acasă şi îşi priveau părinţii cu sufletul la gură.

3278 afișări
Imaginea articolului Copiii actorului Chris Hemsworth au reacţionat în cel mai dulce mod, atunci când şi-au văzut tatăl la televizor

Copiii actorului Chris Hemsworth au reacţionat în cel mai dulce mod, atunci când şi-au văzut tatăl la televizor

Fratele vitreg al Elisei, Cristian Prieto, a postat cea mai dulce imagine cu micuţii actorului care i-a dat viaţă celebrului Thor. 

Cei trei fraţi, alături de o figurină a personajului Thor, interpretat de tatăl lor, s-au bucurat nespus atunci când şi-au văzut părinţii pe ecran în timp ce prezentau un premiu.

”Văzându-l pe tati la televizor”, a fost descrierea imaginii de pe o reţea de socializare, care a devenit virală în scurt timp şi a atras zeci de comentarii. 

 
 

Watching Papa on TV/ Viendo a papa en la tele! #goldenglobes #littlelegends #lookatpapa @chrishemsworth @elsapatakyconfidential @gal_gadot

A photo posted by Cristian Prieto (@cristianprieto.filmmaker) on

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici