Copiii care primesc educaţie sexuală fac sex mai devreme

Copiii care primesc lecţii despre contracepţie au tendinţa să-şi înceapă viaţa sexuală mult mai devreme decât cei care învaţă despre abstinenţă.

3129 afișări
Imaginea articolului Copiii care primesc educaţie sexuală fac sex mai devreme

Copiii care primesc educaţie sexuală fac sex mai devreme (Imagine: Claudia Veja/Mediafax Foto)

Potrivit unui studiu efectuat de britanici, mai mult de jumătate dintre copiii care fac parte din clase în care se predau cursuri despre contracepţie au contacte sexuale la vârste mai mici decât cei care sunt încurajaţi să spună nu sexului.

Citeºte mai multe despre educaţia sexuală primită de copii pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici