Corul Madrigal susţine cel de-al 51-lea concert de Crăciun, pe 14 decembrie, la Ateneul Român

Corul Naţional de Cameră Madrigal - Marin Constantin, dirijat de Anna Ungureanu, va susţine, pe 14 decembrie, la Ateneul Român din Bucureşti, două concerte de Crăciun, publicul putând asculta tradiţionalele colinde pe care ansamblul le interpretează de 51 de ani.

809 afișări
Imaginea articolului Corul Madrigal susţine cel de-al 51-lea concert de Crăciun, pe 14 decembrie, la Ateneul Român

Corul Madrigal susţine cel de-al 51-lea concert de Crăciun, pe 14 decembrie, la Ateneul Român

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, cele două concerte vor avea loc la ora 17.30, respectiv ora 20.00.

Cu o experienţă dobândită pe parcursul celor 4.100 de concerte susţinute şi cu un repertoriu greu de egalat, Corul Naţional de Cameră Madrigal - Marin Constantin pregăteşte pentru iarna aceasta un regal de colinde şi cântece de iarnă din repertoriul românesc şi internaţional.

"Am pus în vânzare bilete pentru toate categoriile de public, cu intenţia de a oferi posibilitatea participării la tradiţionalul şi mult râvnitul «Concert de Crăciun» tuturor acelora care ascultă muzica Madrigalului de zeci de ani şi care iubesc sunetul nostru. De departe, în perioada sărbătorilor de iarnă, acesta este cel mai frumos şi mai călduros concert clasic românesc", a declarat managerul Corului Naţional de Cameră Madrigal - Marin Constantin, Maria Stoica.

Biletele sunt disponibile în reţeaua bilete.ro, la casieria Hotel Ibis Bucureşti, casieria Metrou Unirii 1 Bucureşti, casieria Palatul Copiilor Bucureşti, casieria Sălii Radio, la 520 de oficii poştale ale Companiei Naţionale Poşta Română, în magazinele Inmedio şi Germanos. Preţurile biletelor variază între 60 de lei şi 200 de lei, după cum urmează: categoria 1 (lojă regală) - 200 de lei, categoria a II-a (primul rând de loji) - 150 de lei şi categoria a III-a - 60 de lei.

Corul Madrigal a fost înfiinţat în anul 1963, de reputatul dirijor Marin Constantin, şi a susţinut până în prezent concerte pe cele mai prestigioase scene din Europa, America şi Asia.

În anul 1992, după înregistrarea a peste 40 de discuri şi promovarea artei la cele mai înalte niveluri, corul a fost inclus pe lista patrimoniului imaterial UNESCO. La cea de-a XXI-a ediţie a Festivalului Internaţional "George Enescu" (2013), Corul Madrigal a primit diploma şi trofeul UNESCO "50 de ani de excelenţă în patrimoniul muzical universal", din partea Federaţiei Asociaţiilor, Cluburilor şi Centrelor pentru UNESCO din Europa şi America de Nord, în semn de omagiu şi recunoaştere a întregii activităţi desfăşurate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici