COŞMAR ÎN LIFT: Oameni îngroziţi se trezesc cu podeaua ascensorului desfăcându-se bucăţi - VIDEO

Persoane care urcă într-un lift dintr-o clădire de birouri, preocupate de diverse probleme, se trezesc dintr-o dată cu cu lumina pâlpâind şi podeaua ascensorului desfăcându-se şi căzând în gol cu zgomote înfiorătoare. Imaginile terifiante sunt filmate cu o cameră din tavanul liftului.

11498 afișări
Imaginea articolului COŞMAR ÎN LIFT: Oameni îngroziţi se trezesc cu podeaua ascensorului desfăcându-se bucăţi - VIDEO

COŞMAR ÎN LIFT: Oamenii îngroziţi se trezesc cu podeaua ascensorului desfăcându-se bucăţi - VIDEO

Din fericire, acest lucru nu este un accident îngrozitor, ci doar o "cascadorie" realizată de către o companie pentru a arăta cât de bună este imaginea de pe monitoarele sale noi, potrivit Daily Mail.

Compania LG din Coreea de Sud a creat o placă din mai multe monitoare, pe care a fixat-o ca podea într-un ascensor dintr-o clădire de birouri.

După ce pasagerul pornea liftul, monitoarele se aprindeau şi arătau o imagine realistă, cu o podea care se desface bucăţi şi cade în gol.

Efectul terifiant este sporit şi de o întrerupere a luminilor şi zgomote realiste.

Pentru o fracţiune de secundă, "victimele" nefericite ale păcălelii se cred gata să cadă în gol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici