Courtney Love vrea să vândă drepturile de autor asupra muzicii lui Kurt Cobain

Courtney Love a declarat că intenţionează să vândă drepturile pe care le deţine asupra catalogului muzical al fostului ei soţ Kurt Cobain, regretatul solist al trupei Nirvana, deoarece banii primiţi în trecut din aceste drepturi "au fost blestemaţi", informează contactmusic.com.

83 afișări
Imaginea articolului Courtney Love vrea să vândă drepturile de autor asupra muzicii lui Kurt Cobain

Courtney Love vrea să vândă drepturile de autor asupra muzicii lui Kurt Cobain (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Totodată, solista trupei Hole a declarat că doreşte să facă acest lucru pentru a putea să îşi continue viaţa şi că nu mai vrea să fie cunoscută drept "văduva lui Kurt Cobain".

"Intenţionez să vând drepturile de autor asupra tuturor pieselor lui Kurt. Toate drepturile, totul. Nu este o decizie financiară, ci una de ordin emoţional. A fost cel mai bun prieten pe care l-am avut vreodată, dar Kurt şi cu mine am fost căsătoriţi doar trei ani, iar acum am nevoie să am propria mea viaţă. Mi se spune mereu «văduva» şi acest lucru mă înnebuneşte. Acei bani au fost blestemaţi, încă din prima zi în care au început să îmi parvină", a explicat Courtney Love.

Solista americană, care are o fiică în vârstă de 17 ani, Frances Bean, cu Kurt Cobain, este de părere că a sosit momentul să trăiască o viaţă departe de "sceptrul" liderului Nirvana şi a banilor încasaţi de pe urma sa.

"Nu sunt cu adevărat banii mei. Nu vreau ca el (Kurt Cobain - n.r.) să îmi mai cumpere pantofi. Vreau să îmi cumpăr singură pantofii. Multe perechi!", a anunţat Courtney Love.

În 2008, Courtney Love a vândut o parte din drepturile de autor asupra muzicii lui Cobain pentru suma de 19,5 milioane de dolari.

Recent, într-o declaraţie şocantă pe care a făcut-o în timpul emisiunii radiofonice moderată de Howard Stern, Courtney Love a afirmat că a avut o aventură de opt luni cu Gavin Rossdale, solistul trupei Bush, în timp ce acesta era deja căsătorit cu cântăreaţa Gwen Stefani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici