CRĂCIUN 2015: Cele mai frumoase locuinţe decorate pentru sărbătorile de iarnă - FOTO

Crăciunul reprezintă cea mai veselă perioadă a iernii, prilej cu care iubitorii acestei sărbători îşi decorează locuinţele cu cele mai impresionante ornamente. Iată câteva case pregătite de Crăciun, în care şi tu ai vrea să locuieşti.

15220 afișări
Imaginea articolului CRĂCIUN 2015: Cele mai frumoase locuinţe decorate pentru sărbătorile de iarnă - FOTO

Cele mai frumoase locuinţe decorate de Crăciun - FOTO

Un împătimit al sărbătorilor de iarnă se cunoaşte în funcţie de modul în care îşi decorează locuinţa, atât pe exterior, cât şi în interior. Beculeţe, figurine de iarnă, cadouri împrăştiate prin curte şi un Moş Crăciun ce coboară cu sania de pe acoperiş sunt doar câteva dintre decoraţiunile "must have" când vine vorba de a arăta tuturor cât de mult iubim minunata sărbătoare din sezonul rece.

Astfel, pentru a fi siguri că noaptea de 24 spre 25 decembrie este una cu adevărat luminată, oamenii se pregătesc din timp cu cele mai inedite decoraţiuni. Şi cum prima impresie este cea mai importantă, iată câteva imagini cu diverse locuinţe al căror exterior a fost transformat într-o adevărată poveste de Crăciun.

Cu siguranţă locuinţa de mai jos va fi vizitată de Moş Crăciun, mai ales că este semnalizată cum nu se poate mai bine.

 

Prea mult? Niciodată nu este prea mult atunci când vine vorba de a decora o locuinţă pentru Crăciun, ar spune proprietarii casei de mai jos.

 

O casă imensă, decoraţiuni pe măsură!

 

Brazi, reni, stele, Moş Crăciun şi fel de fel de beculeţe. Aşa s-au asigurat cei care locuiesc în casa de mai jos că Moş Crăciun va găsi locul unde să lase cele mai frumoase cadouri.

 

Un alt exemplu de locuinţă împodobită cu "toate cele necesare".

 

O casă decorată cu mai multe versiuni ale lui Moş Crăciun şi ceva zăpadă reprezintă cadrul ideal pentru întâmpinarea sărbătorilor de iarnă.

 

Cine spune că omul de zăpadă este banal? Cei care au decorat această locuinţă au găsit metoda perfectă de a-i face pe oameni să privească spre curtea lor. Acolo, omul de zăpadă este un iubitor al motociclismului, după cum se vede din poza de mai jos.

 

Nici interiorul locuinţelor nu rămâne la fel în perioada sărbătorilor de iarnă. Fie că vorbim de lumânări cu miros de portocală şi scorţişoară, brazi frumos impodobiţi sau fulgi de nea atârnaţi la geam, imaginile următoare ilustrează câteva cadre de vis, în care ne-am putea regăsi cu toţii.

 

Exemplul de mai jos arată că unii oameni îşi decorează locuinţele până la cel mai mic detaliu şi au grijă ca pereţii, vitrinele şi bradul să fie împodobite corespunzător.

 

În plus, cadrul următor arată că putem fi şi inventivi în această perioadă, folosind ciorapii pe post de ornamente de Crăciun.

 

Ce te faci când nu ai un brad de Crăciun? Improvizezi!

 

Ghirlanda frumos aranjată pe scări, o floare specifică sărbătorilor de iarană şi un brad natural acoperit de luminiţe. Iată un exemplu de aranjament pentru interior care să te inspire şi pe tine.

 

Nimic nu este uitat în preajma Crăciunului, astfel că tacâmurile au fost şi ele îmbrăcate în haine de sărbătoare.

 

Toate acestea pentru ca la final, în dimineaţa zilei de 25 decembrie, să găsim cele mai frumoase cadouri sub bradul împodobit!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici