CRĂCIUNUL VEDETELOR - Margareta Pâslaru: Spiritul lui Moş Crăciun ni se arată prin fapte bune

Cântăreaţa Margareta Pâslaru a declarat, pentru MEDIAFAX, că îşi va sărbători Crăciunul alături de cei dragi, cu care va depăna amintiri, precizând totodată că spiritul Crăciunului se arată prin fapte bune.

249 afișări
Imaginea articolului CRĂCIUNUL VEDETELOR - Margareta Pâslaru: Spiritul lui Moş Crăciun ni se arată prin fapte bune

Margareta Pâslaru

Margareta Pâslaru spune că a crezut întotdeauna că Moş Crăciun există.

"Am crezut şi cred că Moş Crăciun există! Spiritul său ni se arată prin fapte bune, dăruind unii altora bucurii", a spus cântăreaţa.

Ea a precizat că nu poate ierarhiza sărbătorile din viaţa sa, deoarece fiecare dintre acestea a avut propria magie.

Artista a dezvăluit şi cum îşi va petrece sărbătorile din acest an. "Potrivit obiceiului sărbătorim în intimitatea familiei, depănând amintiri despre cei dragi ce ne veghează, din ceruri...", a spus Margareta Pâslaru.

Ea a subliniat că darul cel mai frumos de Crăciun este "sentimentul iubirii, atenţia învelită în căldura statorniciei". 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici