Creşterea vânzărilor de lenjerie intimă în SUA, cel mai recent semn al revenirii economiei

Creşterea vânzărilor de lenjerie intimă din Statele Unite este cel mai recent semn al revenirii economiei, susţin doi analişti americani, citaţi de postul de televiziune CNBC.

97 afișări
Imaginea articolului Creşterea vânzărilor de lenjerie intimă în SUA, cel mai recent semn al revenirii economiei

Creşterea vânzărilor de lenjerie intimă în SUA, cel mai recent semn al revenirii economiei (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Cred că va avea loc o recuperare ciclică, care sugerează că economia îşi revine şi consumatorii chletuiesc mai mulţi bani", a afirmat Michaell Yoshikami, directorul general al firmei de consultanţă YCMNET Advisors.

Mulţi americani au amânat achiziţiile cât de mult au putut, iar acum vor să-şi umple din nou sertarul cu lenjerie intimă, a spus el.

Acţiunile producătorilor Hanesbrands, Warnaco, Limited şi Maidenform au crescut în ultima perioadă.

Companiile din domeniu au avut o evoluţie stabilă chiar şi în perioada de vârf a crizei financiare, a declarat Eric Beder, analist pentru sectorul de retail la compania Brean Murray Carret.

Creşterea economiei Statelor Unite s-a accelerat la 3,1% în trimestrul al patrulea, de la 2,6% în trimestrul anterior. Pe ansamblul anului trecut, PIB a urcat cu 2,9%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici