Crina Semciuc, o adolescentă nonconformistă în comedia "#Selfie", de Cristina Iacob

Actriţa Crina Semciuc interpretează o adolescentă rebelă şi nonconformistă în comedia "#Selfie", de Cristina Iacob, care va avea premiera în cinematografele româneşti pe 9 mai, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

549 afișări
Imaginea articolului Crina Semciuc, o adolescentă nonconformistă în comedia "#Selfie", de Cristina Iacob

Crina Semciuc, o adolescentă nonconformistă în comedia "#Selfie", de Cristina Iacob

Cu ţinute dintre cele mai sumare şi cu foarte mult sex-appeal, actriţa Crina Semciuc o interpretează pe rebela Yasmine, o fată de bani gata.

"Crina, la vârsta ei, stătea acasă, era cuminte, mergea la şcoală, nu fugea înainte de bac. Singura nebunie de care îmi aduc aminte s-a întâmplat în liceu. O prietenă se îndrăgostise de un băiat şi ne-am strâns toţi la ea acasă, fără ca părinţii ei să ştie şi, la un moment dat, a bătut un vecin pentru că făceam gălăgie. Noi toţi am sărit pe geamul din baie, pe bloc. De acolo am sărit pe celălalt bloc, până am găsit o ieşire. Aici cred că am întrecut-o pe Yasmine. Ea s-ar fi certat cu vecinul, s-ar fi bătut… Eu am fost cuminte. De aceea m-am făcut actriţă: să pot trăi alte poveşti", declară Crina Semciuc despre experienţa "#Selfie".

Adolescentă îndrăzneaţă, cu un look nonconformist şi o nevoie de a ieşi mereu în evidenţă, Yasmine a însemnat pentru actriţă atât provocarea de a interpreta un personaj atipic, cât şi un bun prilej pentru a-şi aminti de perioada liceului.

În regia Cristinei Iacob, "#Selfie" spune povestea a trei absolvente de liceu, pentru care marea aventură a vieţii lor începe cu o escapadă la mare. În loc să stea acasă şi să înveţe pentru bacalaureat, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) şi Ana (Flavia Hojda) sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele două zile dinainte de examenul maturităţii, iar asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalină şi dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agaţă la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

Alături de Crina Semciuc, vor fi prezenţi pe marile ecrane, în interpretarea rolurilor principale din "#Selfie", Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan, Smiley, Alex Velea şi Alexandru Călin. Lor le vor da replica actori consacraţi, precum Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Răzvan Fodor, Carmen Tănase şi Florin Călinescu, care vor da naştere unor personaje pe cât de complexe, pe atât de savuroase.

O comedie cu şi despre tineri, "#Selfie" va avea premiera pe 9 mai în cinematografele din toată ţara. Filmul este o producţie MediaPro Pictures, o companie MediaPro Entertainment România, şi Zazu Film, fiind distribuit în cinematografe de Zazu Film.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici