Cristiano Ronaldo: Vreau ŞAPTE copii şi şapte Baloane de AUR

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a dezvăluit, într-un interviu acordat cotidianului L'Equipe, că îşi doreşte şapte copii şi şapte Baloane de Aur, după ce, duminică, a devenit tată pentru a patra oară.

281 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo: Vreau ŞAPTE copii şi şapte Baloane de AUR

Cristiano Ronaldo: Vreau şapte copii şi şapte Baloane de Aur

Fotbalistul are o fetiţă nou-născută, un băiat de şapte ani şi gemeni de patru luni şi jumătate. "Îmi iubesc copiii. Vă voi spune ceva: pentru mine, viaţa nu are sens fără copii. Vreau şapte copii şi şapte Baloane de Aur", a spus Ronaldo, care a cucerit patru Baloane de Aur până în prezent şi este favorit să îl obţină pe al cincilea, în acest an.

Internaţionalul portughez, în vârstă de 32 de ani, a vorbit şi despre criticile de care se loveşte când nu înscrie: "Nu îi judec pe cei care mă întreabă de ce nu marchez. Ce mi se pare foarte ciudat, însă, este când primesc această întrebare acasă. Când nu dau goluri, mama, fiul, fratele şi sora mea îmi pun aceeaşi întrebare: «Dar ce se întâmplă cu tine?»".

Cât despre antrenorul său de la Real Madrid: "Zinedine Zidane este la fel ca mine, nu se enervează niciodată".

Cristiano Ronaldo a mărturisit că transferurile făcute în vară de Paris Saint-Germain nu îl sperie: "Nu mă tem de PSG. Noi suntem campionii europeni, iar în acest an ne apărăm titlul. Am câştigat Liga Campionilor doi ani la rând, lucru care trebuie respectat".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici