Cristina Roventa reprezintă România la Miss Tourism World 2012 - GALERIE FOTO

Cristina Anamaria Roventa este câştigătoarea selecţiei naţionale a concursului Miss Tourism World şi va reprezenta România în competiţia care va avea loc pe 16 decembrie, la Bangkok, în Thailanda, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

21051 afișări
Imaginea articolului Cristina Roventa reprezintă România la Miss Tourism World 2012 - GALERIE FOTO

GALERIE FOTO: Cristina Roventa reprezintă România la Miss Tourism World 2012

Cristina are 26 de ani, 1,76 m înălţime, dimensiuni 92-62-90, este născută în Târgu-Jiu, dar locuieşte în Bucureşti de mai mulţi ani. Vorbeşte patru limbi străine - engleza, franceza, spaniola şi italiana -, un atuu foarte important în competiţia din Thailanda.

De asemenea, a absolvit în paralel cursurile a două facultăţi: cea de geografie, secţia turism din cadrul Universităţii Bucureşti, şi cea de informatică managerială din cadrul Universităţii Româno-Americane. Iubitoare de animale, îşi doreşte ca în viitorul apropiat să poată înfiinţa un adăpost pentru animalele abandonate şi fără stăpân.

Finala naţională a avut loc vineri, în Bucureşti, şi a fost organizată de agenţia ExclusivEvent, deţinătoare a licenţei Miss Tourism World în România.

Finala Miss Tourism World 2012 se va desfăşura în acest an în perioada 30 noiembrie - 18 decembrie în Thailanda. Cristina Roventa va concura la gala din 16 decembrie cu alte aproximativ 60 de candidate din lumea întreagă.

Cristina Roventa va fi timp de un an imaginea Miss Tourism World România, având sarcina de a se implica activ împreună cu organizaţia ExclusivEvent în cât mai multe campanii şi acţiuni de promovare a turismului românesc.

În anul 2000 a avut loc prima ediţie a competiţiei Miss Tourism World, una dintre cele mai importante concursuri internaţionale de frumuseţe desfăşurate cu scopul de a promova turismul şi schimburile culturale între ţările participante.

În 2003, reprezentanta României din acel an, Alina Ciorogariu, câştiga prima şi singura coroană Miss Tourism World până în acest moment pentru România. Începând din 2008, Alina Ciorogariu este vicepreşedinte al Tourism World Organisation, cu sediul central în Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici