Croazieră pe Dunăre cu vizită în Bucureşti, printre vacanţele recomandate britanicilor în 2016

The Telegraph Travel recomandă turiştilor britanici, pentru anul 2016, o croazieră de zece zile pe Dunăre. Pachetul presupune şi petrecerea a patru zile în România. Cei care optează pentru această croazieră de lux vor fi însoţiţi de jurnalişti care au petrecut mult timp în Europa de Est.

509 afișări
Imaginea articolului Croazieră pe Dunăre cu vizită în Bucureşti, printre vacanţele recomandate britanicilor în 2016

Croazieră pe Dunăre cu o vizită în Bucureşti, printre vacanţele recomandate britanicilor în 2016

Croaziera propusă de specialiştii The Telegraph se numeşte ”Dunărea în Profunzime cu John Simpson” şi durează zece zile, din care trei în Ungaria (plecarea se face din Budapesta), una în Serbia, două în Bulgaria şi patru în România, de pe Aeroportul Otopeni urmând să se plece înapoi în Marea Britanie.

În România, turiştii vor petrece o zi în zona Porţilor de Fier, două zile în Capitală şi una la Snagov, acolo unde vor vizita mormântul lui Vlad Ţepeş.

Excursiile din Bucureşti vor fi realizate alături de jurnalistul John Simpson. Acesta a fost corespondentul BBC în România în 1989 şi a transmis pentru agenţia britanică Revoluţia din decembrie şi căderea lui Nicolae Ceauşescu. De-a lungul carierei sale, Simpson a transmis din 125 de ţări şi a fost prezent în 14 zone de conflict. După prima zi de explorare a Bucureştiului, în timpul căreia se va vizita şi Palatul Parlamentului, jurnalistul britanic va răspunde întrebărilor participanţilor la tur.

În a doua zi din Bucureşti, se vor realiza tururi prin oraş în grupuri mici, iar John va petrece timp cu fiecare grup. Există, de asemenea, opţiunea de a se merge într-o excursie la Mănăstirea Snagov, locul unde se presepune că se află mormântul lui Vad Ţepeş. 

Ultima zi a excursiei este rezervată cumpărăturilor şi plecării spre Marea Britanie de pe Aeroportul Otopeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici