Cu ce se ocupă Tataee de la B.U.G. Mafia în Barcelona, unde s-a mutat definitv. „Visele devin realitate”

Tataee, pe numele său Vlad Irimia, s-a mutat acolo împreună cu soţia lui, Mona, şi cei trei copii.

5525 afișări
Imaginea articolului Cu ce se ocupă Tataee de la B.U.G. Mafia în Barcelona, unde s-a mutat definitv. „Visele devin realitate”

Cu ce se ocupă Tataee de la B.U.G. Mafia în Barcelona, unde s-a mutat definitv. „Visele devin realitate”

Artistul face în continuare ce a iubit toată viaţa. Scrie versuri şi produce muzică, chiar dacă s-a mutat peste hotare.

„Încă mi se pare ireal că soţia, eu şi armata noastră de trei copii ne mutăm la Barcelona. O călătorie doar dus! Visele devin realitate”, şi-a anunţat Tataee prietenii.

Cei mai mulţi dintre amicii săi ştiau deja de acest vis, care în cele din urmă a devenit realitate. În postările sale, Vlad Irimia a explicat că a ales să muncească în continuare ca artist în România, dar să ducă o viaţă retrasă într-o altă ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici