Cum a ajuns iniţiatorul trupei Roşu şi Negru, Nancy Brandes, să-l convingă pe unul dintre cei mai cunoscuţi actori israelieni să joace într-un film românesc cu Armand Assante | FOTO

Pare că e un banc - un român, un israelian şi un american vor să facă o afacere împreună – dar este realitate şi e una dintre întâmplările amuzante din spatele producţiei filmului The Wanderers – Vânătorul de spirite.

946 afișări
Imaginea articolului Cum a ajuns iniţiatorul trupei Roşu şi Negru, Nancy Brandes, să-l convingă pe unul dintre cei mai cunoscuţi actori israelieni să joace într-un film românesc cu Armand Assante | FOTO

Cum a ajuns iniţiatorul trupei Roşu şi Negru, Nancy Brandes, să-l convingă pe unul dintre cei mai cunoscuţi actori israelieni să joace într-un film românesc cu Armand Assante


Cum producătorii români ai filmului Vânătorul de spirite îşi doreau să-l aibă în distribuţie pe Lior Ashkenazi, unul dintre cei mai celebri actori israelieni, l-au sunat pe Nancy Brandes, iniţiatorul trupei Rosu şi Negru, să îi pună în legătură.

Nimic anormal, doar că Nancy – aflat în Israel de foarte mulţi ani – este gazda unei foarte cunoscute emisiuni de farse. Aşa se face că Ashkenazi - care a fost vedeta unora dintre cele mai importante producţii de televiziune şi teatru din Tel Aviv, dar şi vedetă în filme produse de americani – a crezut că este subiectul unei glume pentru emisiunea lui Brandes.

Lucrurile păreau că merg în această direcţie pentru că era un film românesc, cu Armand Assante, audiţiile le-a dat pe Skype cu o actriţă româncă aflată în casa regizorului viitorului film ( Raluca Aprodu, respectiv Dragoş Buliga), deci totul putea fi o înscenare realizată uşor din Tel Aviv.

Ashkenazi, care are foarte mult umor, s-a gândit să meargă până la capăt cu gluma ca să vadă până unde îl pot duce producătorii emisiunii de farse. Numai că...  în câteva săptămâni când a ajuns la Bucureşti şi a văzut planul de filmare, a realizat că totul este adevărat şi s-a văzut partener cu Armand Assante în film.

În The Wanderers - Vânătorul de spirite, Lior Ashkenazi interpretează rolul unui jurnalist american care vine cu un vânător de spirite (Assante)  în Transilvania să afle povestea unui castel bântuit. Filmul intră în cinematografele din toată ţara începând cu 20 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici