Cum a ajuns vedetă locală un căţel care a fost adoptat după 3 ani petrecuţi într-un adăpost - FOTO

Jude este un căţel care a petrecut trei ani într-un adăpost din cauza unui nas şui ce dă impresia că este mereu confuz. Câinele a fost în cele din urmă adoptat definitiv de cuplul din Florida care iniţial îl luase temporar în îngrijire, înaintea uraganului Dorian, scrie metro.co.uk.

2912 afișări
Imaginea articolului Cum a ajuns vedetă locală un căţel care a fost adoptat după 3 ani petrecuţi într-un adăpost - FOTO

Cum a ajuns vedetă locală un căţel care a fost adoptat după 3 ani petrecuţi într-un adăpost

Căţelul, în vârstă de şase ani, este în rest perfect sănătos, însă nu a fost adoptat în ultimii ani pentru că arăta diferit.

Până la urmă, Jennifer Moore (34 de ani) şi iubitul ei Joseph Carver (36 de ani) s-au îndrăgostit pe loc de Jude atunci când l-au cunoscut. Cuplul a fost sunat în august 2019 ca să îi ofere un cămin temporar lui Jude, înainte să lovească uraganul Dorian.

Dar ceea ce trebuia să fie un aranjament temporar s-a transformat într-o adopţie permanentă atunci când Jennifer şi Joseph se înţeleg de minune.

„Nu aveam nicio idee de ce Jude arată astfel, dar nasul său nu pare să îl afecteze. Este foarte sănătos”, a afirmat Jennifer.

„Am primit un pont anul trecut să se apropie uraganul Dorian şi că un adăpost pentru animale aveau nevoie de persoane care să ţină temporar câinii. Logodnica mea lucra la fermă, aşa că ea l-a luat pe Jude în ziua aceea şi în curând ne-am dat seama că este scris în stele”, a explicat Joseph.

După ce a trecut uraganul, cuplul nu s-a mai îndurat să îl trimită pe Jude înapoi la adăpost, mai ales după ce a simţit cum este să doarmă într-un pat. Aşa că aceştia au decis să îl adopte definitiv.

Privirea confuză a lui Jude l-a transformat într-o vedetă locală.

„De câte ori ieşim la plimbare pe afară, oamenii se uită la el şi arată spre nasul lui strâmb. Glumim mai tot timpul cu prietenii noştri că pare mereu confuz. Cu siguranţă a fost ignorat din cauza nasului său, ceea ce este ciudat pentru că nouă ni se pare că cel mai adorabil lucru la el este nasul lui pieziş”, spune Jennifer.

Cuplul mai precizează că adăpostul de animale Big Dog Ranch Rescue din Loxahatchee Groves, Florida, unde a stat Jude, l-a plimbat prin toată ţara, în speranţa că cineva îl va adopta. Cu toate acestea, nimeni nu a fost interesat să îl şi de aceea a stat acolo aproape trei ani până au apărut Jennifer şi Joseph.

Jude s-a acomodat minunat şi s-a împrietenit rapid cu ceilalţi doi căţei ai cuplului, numiţi Lyric şi Najo.

Jennifer speră ca povestea lui Jude să încurajeze alţi oameni să adopte căţei şi să le ofere o casă şi iubirea pe care o merită.

„Şi ceilalţi doi câini pe care îi avem sunt salvaţi. Lyric are trei ani şi este din rasa Leopard Catahoula, iar Banjo are patru ani şi este din rasa Jack Russel, fiind abandonat într-o parcare. Adopţia unui câine este foarte importantă pentru că înseamnă de fapt să îi salvezi viaţa”, a completat ea.

Foto Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici