Cum a ales să meargă la serviciu un bărbat care nu mai suporta să stea blocat în TRAFIC

Ideea NEBUNĂ a unui om care nu mai suporta să stea blocat în TRAFIC. Vezi cum ajunge zilnic la serviciu, potrivit Business Magazin.

5448 afișări
Imaginea articolului Cum a ales să meargă la serviciu un bărbat care nu mai suporta să stea blocat în TRAFIC

Cum a ales să meargă la serviciu un bărbat care nu mai suporta să stea blocat în TRAFIC

Majoritatea oamenilor merg la serviciu fie cu maşina, fie cu transportul în comun, dar nu şi Benjamin David. El ajunge la birou după ce sare în râul Isar, scrie BBC.

Benjamin David s-a săturat de stresul navetei zilnice şi a decis sa meargă pe altă rută spre birou. Acum el îşi bagă laptopul, costumul şi pantofii într-o geantă impermeabilă, o pune în spate şi înoată 2km până la locul de muncă, scrie Business Magazin.

El lucrează în Munich, Germania, şi înoată indiferent de anotimp, doar costumaţia i se schimbă. David spune că naveta astfel este mai relaxantă şi chiar mai rapidă decât să stea în trafic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici