Cum a băut Donald Trump, din sticlă, într-o conferinţă transmisă în direct de la Casa Albă. MOMENTUL ciudat a provocat comentarii în cascadă | VIDEO

Preşedintele SUA Donald Trump, s-a dovedit a fi foarte însetat, la conferinţa pe care a susţinut-o după periplul său din Asia.

4328 afișări
Imaginea articolului Cum a băut Donald Trump, din sticlă, într-o conferinţă transmisă în direct de la Casa Albă. MOMENTUL ciudat a provocat comentarii în cascadă | VIDEO

Cum a băut Donald Trump, din sticlă, într-o conferinţă transmisă în direct de la Casa Albă. MOMENTUL ciudat a provocat comentarii în cascadă | VIDEO (Imagine: nbcnews.com)

El şi-a întrerupt brusc relatarea animată cu privire la propriile-i reuşite din timpul celor 11 zile petrecute în străinătate ca să se uite preocupat pe sub pupitrul de la Casa Albă.

"N-au adus apă", a spus Trump, după ce a căutat fără succes, adăugând însă: "Este în regulă".

O voce din staff i-a şoptit că are pregătită, în lateral, o sticlă de apă din Fiji, pe care în graba sa a ratat-o.

Donald Trump n-a mai stat pe gânduri şi s-a repezit să guste, direct din sticlă, apa după care tânjea, uitând probabil că, pentru un gest similar, el l-a taxat dur, în 2013, pe senatorul de Florida, Marco Rubio, recomandându-i tranşant să se servească altă dată din pahar.

Penibilul de situaţie n-a fost ratat de jurnaliştii care au comentat momentul în termeni nu dintre cei mai eleganţi.

Şi ca ciclul să fie oarecum complet, comentariul pe care Trump l-a făcut, pe Twitter, la adresa lui Rubio a fost din nou pus pe tapet. De data aceasta, imaginile fiind de actualitate.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici