Cum a fost prins cel mai mare violator din istoria Marii Britanii. Vine dintr-o familie bogată iar tatăl său nu ştia că este homosexual

Reinhard Sinaga, indonezianul vinovat de 136 de cazuri de viol a fost prins de autorităţi datorită unui adolescent de 18 ani care îi cazuse victimă, relatează Daily Mail.

2765 afișări
Imaginea articolului Cum a fost prins cel mai mare violator din istoria Marii Britanii. Vine dintr-o familie bogată iar tatăl său nu ştia că este homosexual

sursa FOTO: twitter

Reinhard Sinaga, desemnat cel mai mare violator istoria Marii Britanii a fost prins datorită unui adolescent de 18 ani, care deşi îi cazuse victimă s-a luptat cu prădătorul şi a reuşit să cheme poliţia, relatează Daily Mail

Reinhardt Sinaga s-a născut în Indonezia, într-o familie foarte bogată de care tânărul trebuia să-şi ascundă identitatea homosexuală. Odată ajuns student la o universitate din Manchester, Marea Britanie, bărbatul a început lungul şir de abuzuri sexuale asupra unor tineri heterosexuali.

Prădătorul a fost prins cu ajutorul unui adolescent de 18 ani jucător de rugby, care s-a trezit într-o seară în apartementul lui Sinaga în timp ce acesta încerca să-l violeze. 

Sinaga îl adusese pe băiat în stare de inconştienţă după ce i-a administrat CHB, un drog pe care i-l pusese victimei în băutură. 

Datorită fizicului său adolescentul a reuşit să opună rezistenţă şi să se lupte cu atacatorul, pe care l-a bătut atât de tare încât băiatul a fost nevoit să cheme nu numai poliţia dar şi serviciul de Ambulanţă.

În telefonul agresorului, Poliţia a găsit mai multe filmări ale abuzurilor sexuale asupra mai multor bărbaţi, dar şi conversaţii care l-au incriminat. 

În prezent Reinhard Sinaga în vârstă de 36 de ani este condamnat la 30 de ani de închisoare pentru 136 de cazuri de viol şi 14 abuzuri sexuale. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici