Cum a fost sancţionat un medic ginecolog care i-a spus unei paciente că este drăguţă şi a invitat-o la cină

Un medic ginecolog care i-a spus unei paciente că este drăguţă şi apoi a invitat-o la el acasă pentru cină şi-a păstrat locul de muncă, dar a fost amendat cu 5.000 de dolari australieni (aprox. 3.190 de euro) pentru comportament neprofesional, transmite ABC News.

24615 afișări
Imaginea articolului Cum a fost sancţionat un medic ginecolog care i-a spus unei paciente că este drăguţă şi a invitat-o la cină

Cum a fost sancţionat un medic ginecolog care i-a spus unei apciente că este drăguţă şi a invitat-o la cină

Medicul din oraşul Darwin, Australia, a fost dat în judecată de pacienta respectivă, cunoscută doar după iniţialele „HC”. La scurt timp după controlul efectuat, Dr. Bhupendra Khara i-a spus femeii: „Eşti mignonă şi drăguţă”.

Apoi, peste câteva zile, ginecologul cu o vechime de 38 de ani a sunat-o şi a întrebat-o ce face. Mai mult, a invitat-o pe pacientă la el acasă pentru cină.

Verdictul în acest caz a fost dat de Northern Territory's Civil and Administrative Tribunal (NTCAT) zilele trecute. Medicul îşi poate păstra locul de muncă la Royal Darwin Hospital, dar trebuiă să plătească o amendă de 5.000 de dolari australieni. 

 
 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici