Cum a încercat un bărbat din India să obţină tratament de VIP pe aeroporturile lumii

Rajan Mahbubani a crezut că a descoperit trucul absolut pentru a obţine tratament preferenţial la aeroporturi, dar în loc să fie tratat ca un VIP acesta a fost arestat, scrie CNN.

2463 afișări
Imaginea articolului Cum a încercat un bărbat din India să obţină tratament de VIP pe aeroporturile lumii

Cum a încercat un bărbat din India să obţină tratament de VIP pe aeroporturile lumii - FOTO

Cazul a fost comparat cu filmul „Catch Me If You Can”, făcut faimos de Leonardo DiCaprio. Bărbatul în vârstă de 48 de ani ar fi purtat o uniformă de pilot precum cea a companiei Lufthansa pentru a-i păcăli pe lucrătorii de la aeroport. Astfel, bărbatul spera să treacă mai repede de controalele de Securitate şi să primească locuri mai bune în avion.

Iniţial, încercările lui au dat roade, însă bărbatul a fost prins în cele din urmă pe Aeroportul Internaţional Indira Gandhi din Delhi, marţi seara.

Mahbubani a fost arestat cu doar câteva clipe înainte să se îmbarce la bordul unui avion cu destinaţia Kolkata, au anunţat poliţiştii.

Poliţia a mai spus că un angajat al companiei aeriene Lufthansa a alertat paza că un „pasager suspect se dădea drept pilot Lufthansa”.

Mahbubani, care este originar din New Delhi, a fost reţinut şi predat Poliţiei din Delhi. Asupra sa, a fost descoperit un act de identitate fals pe care îl folosea pentru a obţine diferite beneficia pe aeroporturi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici