Cum a răspuns Simona Halep unei întrebări delicate, la Indian Wells: "Îi voi spune lui Darren să mă pedepsească!"

Halep a primit o întrebare delicată la Indian Wells, dar a răspuns pe măsură: "Îi voi spune lui Darren să mă pedepsească!".

4582 afișări
Imaginea articolului Cum a răspuns Simona Halep unei întrebări delicate, la Indian Wells:  "Îi voi spune lui Darren să mă pedepsească!"

Cum a răspuns Simona Halep unei întrebări delicate, la Indian Wells: "Îi voi spune lui Darren să mă pedepsească!"

Simona Halep a dezbătut mai multe subiecte interesante la "BNP Paribas Open Podcast", fiind nevoită să răspundă şi unei întrebări "altfel" pe care gazda emisiunii i-a adresat-o.

Românca a fost întrebată dacă noul statut de lider mondial îi conferă mai multe drepturi în echipă, în special în relaţia cu antrenorul Darren Cahill, care nu a ajuns niciodată pe locul 1 ca jucător de tenis. Reporterul american a fost curios să afle dacă Halep îi dă ordine lui Cahill de când a urcat pe prima poziţie WTA, dar Simona nu vrea să facă asta nici măcar în glumă.

"Nu voi face niciodată acest lucru, dar dacă se va întâmpla, îi voi spune lui Darren să mă pedepsească! Nu îmi place să fiu aşa, să am genul acesta de atitudine. Lucrurile sunt normale în echipa noastră, nu s-au schimbat deloc. Am o echipă foarte bună, aşa că vreau să am grijă de ea", a fost răspunsul Simonei, care îl va bucura cu siguranţă pe antrenorul australian. 

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici