Cum arată acum puştiul adorabil din "Jerry Maguire". Transformarea lui este radicală - FOTO

Interpretul puştiului Ray Boyd din "Jerry Maguire" s-a schimbat radical la 20 de ani de la apariţia filmului. Jonathan Lipnicki îşi continuă cariera de actor, dar nimic nu mai aminteşte de copilul adorabil din popularul film cu Tom Cruise şi Renee Zellweger.

10587 afișări
Imaginea articolului Cum arată acum puştiul adorabil din "Jerry Maguire". Transformarea lui este radicală - FOTO

Cum arată acum puştiul adorabil din "Jerry Maguire". Transformarea lui este radicală - FOTO

Jonathan Lipnicki a impresionat pe toată lumea în 1996, odată cu debutul lui în cinematografie, în "Jerry Maguire". Figura puştiului simpatic a rămas întipărită în mintea celor care au văzut filmul. Distribuţia peliculei a fost atunci una de excepţie: Tom Cruise, Renee Zellweger şi Cuba Gooding Jr.

Interpretarea lui Lipnicki din "Jerry Maguire" nu a fost ignorată nici de criticii de film. Puştiul adorabil a obţinut trei premii pentru cea mai bună interpretare a unui tânăr actor.

Trei ani mai târziu, Jonathan Lipnicki apărea într-o altă peliculă de succes, "Stuart Little", unde purta ochelari la fel ca cei din "Jerry Maguire".

La 25 de ani, Lipnicki nu mai aminteşte deloc de copilul adorabil din "Jerry Maguire". El continuă să joace în filme şi seriale, anul acesta interpretând rolul Rocky în filmul "Limelight".

Înfăţişarea sa a cunoscut mai multe transformări de-a lungul timpului, niciuna dintre ele nemaiamintind de puştiul care ne-a încântat pe toţi în "Jerry Maguire".

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici