Cum arată cele mai frumoase femei din lume în viaţa de zi cu zi - GALERIE FOTO

Te-ai întrebat vreodată cum se îmbracă şi se machiază o participantă la Miss Universe în timpul ei liber? Curiozitatea ta va lua sfârşit! BrightSide a realizat o galerie foto cu cele mai dorite femei din lume în timpul concursurilor de frumuseţe, dar şi în viaţa reală, potrivit publşicaţiei Ce se întâmplă doctore.

3384 afișări
Imaginea articolului Cum arată cele mai frumoase femei din lume în viaţa de zi cu zi - GALERIE FOTO

Cum arată cele mai frumoase femei din lume în viaţa de zi cu zi - GALERIE FOTO Ksenia Sukhinova (Rusia) Miss World 2008 - FOTO: © EAST NEWS/ SIPA PRESS

Divele arată grozav chiar şi fără machiaj, iar în unele fotografii ai putea spune că le stă mult mai bine naturale, în haine obişnuite şi purtând doar mascara şi un luciu de buze.

Intră în galeria FOTO de mai jos şi admiră-le pe câteva dintre participantele la Miss Universe din ultimii ani:

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici