Cum arată CONACUL de 19 milioane de dolari cumpărat de Sir Elton Jonh în Beverly Hills - GALERIE FOTO

Cântăreţul Elton John tocmai s-a mutat într-un conac cu nu mai puţin de 10 dormitoare, 10 băi, un garaj pentru 11 maşini şi multe camere de relaxare şi distracţie. Întregul "palat" a costat 19 milioane de dolari, cu 3 milioane mai puţin decât preţul cerut de proprietari.

617 afișări
Imaginea articolului Cum arată CONACUL de 19 milioane de dolari cumpărat de Sir Elton Jonh în Beverly Hills - GALERIE FOTO

Sir Elton Jonh (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sir Elton John, în vârstă de 68 de ani, şi partenerul său de viaţă David Furnish, cu 16 ani mai tânăr, au cumpărat un conac în vestitul cartier Beverly Hills pentru suma de 19 milioane de dolari.

Vila uriaşă în stil mediteranean are trei etaje, şapte dormitoare principale, precum şi trei camere en-suite pentru membrii personalului. Aceasta mai este dotată, de asemenea, cu zece băi mari, 12 băi de servici, o sală de mese mare şi nouă şeminee.

Proprietatea, care a fost cândva evaluată pe piaţă la suma de 41 milioane de dolari, mai are în componenţa sa o bibliotecă, o imensă cameră de familie, cinema, cramă, sală de gimnastică şi piscină, relatează Daily Mail.

 

Reşedinţa a fost scoasă pe piaţă la suma de 22 de milioane de dolari, însă Sir Elton John şi David Furnish au reuşit la negocieri să cumpere conacul cu un preţ cu 3 milioane de dolari mai puţin.

 

Potrivit revistei americane Variety, conacul a fost construit în 2001 şi vândut de către primul proprietar Armand Marciano, co-fondator al casei de modă Guess.

 

Sir Elton, care are deja o avere estimată la 270 millioane de dolari va adăuga conacul în portofoliul său de achiziţii scumpe, care este deja impresionat. 

 

Într-o carieră de patru decenii, Elton John a vândut peste 450 de milioane de discuri la nivel mondial, devenind unul dintre cei mai de succes artişti din istorie. Melodia sa "Candle in the Wind", compusă special pentru funerariile prinţesei Diana în 199, a fost vândută în peste 37 de milioane de exemplare, fiind cea mai bine vândută melodie din istorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici