Cum arată fratele vitreg al prinţilor William şi Harry

Prinţii William şi Harry au doi fraţi vitregi rămaşi în umbră însă, presa birtanică nu le oferă atât de multă atenţie.

2287 afișări
Imaginea articolului Cum arată fratele vitreg al prinţilor William şi Harry

Cum arată fratele vitreg al prinţilor William şi Harry

Este vorba de cei doi copii ai Camilei Parker-Bowles, soţia prinţului Charles. Fraţii vritegi ai Prinţilor Willian şi Harry sunt Tom Parker Bowles, un critic gastronomic respectat, şi Laura Lopes, care nu este cunoscută publicului, scrie ONE.

Tom, în vârstă de 43 de ani, a scris până în prezent cinci cărţi de bucate, iar în anul 2010 a câştigat şi un premiu pentru scrierile sale. În anul 2005, acesta s-a căsătorit cu fashion editorul Sara Buys, alături de care are doi copii.

De asemenea, fratele vitreg al prinţilor William şi Harry a prezentat numeroase show-uri culinare, ba chiar a apărut şi la Masterchef.

Imagine: Hepta

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici