Cum arată noul hotel în formă de paletă de ping-pong, construit de chinezi

Chinezii vor să construiască un complex sportiv în valoare totală de 32 de milioane de euro , care va include un hotel în formă de paletă de ping-pong, dar şi arene sportive care vor semăna cu mingile de fotbal, baschet şi volei, scrie China Daily.

86 afișări
Imaginea articolului Cum arată noul hotel în formă de paletă de ping-pong, construit de chinezi

Cum arată noul hotel în formă de paletă de ping-pong, construit de chinezi (Imagine: www.gandul.info)

Publicaţia scrie că ferestrele hotelului din Huanian (estul Chinei) vor fi rotunde şi dispuse în aşa fel încât să semene cu textura de pe o paletă de ping-pong. De asemenea, "mânerul" rachetei va constitui o punte de observaţie, de unde se poate vedea panorama oraşului, de la o înălţime de 150 de metri. În schiţa hotelului apare şi o clădire în formă de minge de ping-pong, însă nu este clar la ce va servi aceasta.

Citeşte mai multe despre hotelul în formă de paletă de ping-pong pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici