Cum arată o zi din viaţa unui visător care a renunţat la o afacere în IT pentru navigaţie

  • Răzvan a renunţat la o afacere in IT ca să-şi urmeze visul
  • A plecat în Thailanda şi a cumpărat un catamaran ca să navigheze
  • Şi-a transformat pasiunea în afacere şi organizează excursii pe mare
933 afișări

Răzvan e un visător, dar e genul de visător care face tot ce poate ca să-şi urmeze visul.

Citea mult în copilărie, iar favoritul său este Jules Verne. De acolo s-a aprins pasiunea lui pentru navigaţie. Însă realitatea l-a dus spre o afacere în IT. Simţea totuşi că ceva lipseşte, aşa că a renunţat la afacere şi a plecat în Tailanda, unde şi-a cumpărat un catamaran şi a început să-şi trăiacă visul.

La început, zilele sale erau mai simple, însă antreprenorul din el a văzut o oportunitate şi astăzi are o firmă care oferă turiştilor plimbări cu catamaranul pe ocean. Ziua lui de lucru s-a schimbat, însă nu foarte mult.

 

  • „O zi normală din viaţa mea însemna la un moment dat... trezitul de dimineaţă se întâmpla cu o săritură în apă. Verificam că-i ancora încă cu barca, încă cu mine şi săream în apă pentru că asta însemna trezirea. Ajungi să transformi pasiunile în afaceri şi uşor-uşor au început să vină oameni la mine. Uşor-uşor, bună dimineaţa s-a schimbat de la a sări din prima în apă în a face cafeau în primă instanţă şi după aia în a sări în apă, pentru ca cei care sunt cu mine să aibă cafeaua pregătită”, povesteşte Răzvan Negoită, aventurier de meserie. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici