Cum arată primul telefon Huawei cu ecran perforat. Lansarea, programată în 17 decembrie | FOTO

Primul telefon Huawei cu ecran perforat, nova 4, va fi lansat în 17 decembrie, dar primele imagini cu dispozitivul au apărut deja în spaţiul public.

6714 afișări
Imaginea articolului Cum arată primul telefon Huawei cu ecran perforat. Lansarea, programată în 17 decembrie | FOTO

Cum arată primul telefon Huawei cu ecran perforat. Lansarea, programată în 17 decembrie | FOTO

Oferit într-o carcasă cu design unibody complet îmbrăcată în sticlă, Huawei nova 4 se face remarcat prin culori care-şi schimbă nuanţa după ontensitatea luminii.

Privit din faţă, noul smartphone este şi mai impresionant, ecranul modelat după conturul carcasei fiind întrerupt doar de o mică perforaţie aplicată în dreptul camerei frontale. Compensând pentru perforaţia aplicată în colţul stânga-sus, bara de notificări a fost mutată spre dreapta, cu consecinţe minime în utilizarea de zi cu zi, relatează Go4it.ro

Foarte asemănător cu modelul P20 Pro, Huawei nova 4 elimină aproape complet rama de sub ecran şi face uitat bretonul decupat la partea de sus, deliciul vizual fiind pe măsură. Telefonul nu include cititor de amprente sub ecran, Huawei optând pentru soluţia clasică a unui senzor biometric de formă circulară, plasat central pe capacul din spate.

De pe lista dotărilor lipseşte şi sistemul triple camera, înlocuit cu un modul dual camera ale cărui caracteristici tehnice nu sunt cunoscute, deocamdată.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici