Cum arată standardele de frumuseţe în peste 25 de ţări. Experimentul jurnalistei Esther Honig

  • Frumuseţea unei femei este diferită de la o ţară la alta
  • Esther Honig a editat faţa aceluiaşi model la standardele de frumuseţe din 25 de ţări
  • În Argentina, o femeie frumoasă are gene false, fard şi mult gloss
  • În România, frumuseţea unei femei stă în naturaleţea ei
1526 afișări
Imaginea articolului Cum arată standardele de frumuseţe în peste 25 de ţări. Experimentul jurnalistei Esther Honig

Dacă ai nevoie de o dovadă că frumuseţea stă în ochii privitorului, uite aici. Ideea de „frumos” diferă de la o ţară la alta. Aşa că jurnalista Esther Honig a cerut editorilor Photoshop din 25 de ţări să editeze faţa aceluiaşi model, în conformitate cu standardele de frumuseţe din ţara lor. Rezultatele sunt foarte diferite de la o ţară la alta.

De exemplu, în Germania, frumuseţea stă într-o piele cât mai albă şi nuanţa uşor roşiatică a părului, spre deosebire de India, unde o femeie frumoasă are pielea închisă şi sprâncenele şi ochii bine conturaţi.

Pentru România, o femeie frumoasă are un machiaj cât mai natural şi curat. Nu acelaşi lucru îl putem spune despre Argentina, unde modelul a fost editat cu mult fard, gene false şi gloss. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici