Cum arată tânăra, model, care susţine că a fost eliminată de pe Tinder pentru că este prea atrăgătoare

  • Holly Valentine spune că este atât de sexy încât bărbaţii au crezut că profilul ei este fals
  • Modelul de 26 de ani a apelat la Tinder deoarece este „timidă”
  • Sharon Stone a mărturisit şi ea că a fost dată afară de pe site-ul de matrimoniale Bumble
5169 afișări
Imaginea articolului Cum arată tânăra, model, care susţine că a fost eliminată de pe Tinder pentru că este prea atrăgătoare

Cum arată tânăra, model, care susţine că a fost eliminată de pe Tinder pentru că este prea atrăgătoare

Modelul Holly Valentine spune că a fost eliminată de pe platforma Tinder pentru că este atât de sexy încât bărbaţii au crezut că profilul ei este fals, scrie Daily Mail.

Holly Valentine, în vârstă de 26 de ani, locuieşte în Los Angeles, SUA, dar călătoreşte foarte mult şi spune că a optat pentru un cont pe Tinder, versiunea plătită, pentru a putea cunoaşte oameni noi în oraşele în care ajunge.

Modelul distribuie frecvent pe conturile sale de social media fotografii ale sale în ipostaze sexy, dar susţine că toate imaginile de pe profilul de Tinder sunt „curate", pentru că, atunci când este vorba despre întâlniri, este mai degrabă timidă.

La câteva ore de la abonare, a fost inundată cu mesaje de la bărbaţi care insistau că profilul ei este unul fals, iar, la scurt timp după, contul i-a fost dezactivat.

Valentine a contactat reprezentanţii Tinder, care i-au rambursat suma plătită pe abonament, 86 de dolari, dar nu i-au oferit nicio explicaţie.

La sfârşitul lunii decembrie, mult mai celebra actriţă Sharon Stone a mărturisit că a fost dată afară de pe site-ul de matrimoniale Bumble, după ce mai mulţi membri ai comunităţii online au raportat contul ei ca fiind unul fals. Contul lui Sharon Stone de pe aplicaţia de matrimoniale a fost în cele din urmă deblocat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici