Cum ARĂTA Victoria Beckham înainte de a deveni celebră: Schimbarea RADICALĂ care i-a surprins pe chirurgii plasticieni - FOTO

Victoria Beckham arăta complet diferit înainte de a face parte din grupul de muzică pop Spice Girls şi a deveni celebră.

31246 afișări
Imaginea articolului Cum ARĂTA Victoria Beckham înainte de a deveni celebră: Schimbarea RADICALĂ care i-a surprins pe chirurgii plasticieni - FOTO

Cum ARĂTA Victoria Beckham înainte de a deveni celebră: Schimbarea RADICALĂ care i-a surprins pe chirurgii plasticieni (Imagine: Daily Mail)

O poză cu vedeta din 1990 evidenţiază schimbarea radicală a soţiei lui David Beckham.

În vârstă de numai 16 ani atunci, Victoria avea obrajii mai rotunzi decât acum, iar coafura ei era complet schimbată.

Chirurgul plastician Angelica Kavouni, de la o clinică din Londra, "Cosmetic Solutions", a comparat o imagine de acum a Victoriei Beckham cu cea din 1990: "Cred că Victoriei nu îi plăcea prea mult modul în care arăta în tinereţe, pentru că acum este aproape de nerecunoscut faţă de atunci", a declarat Kavouni, citată de Daily Mail.

Specialistul consideră că schimbările au fost produse de vârsta vedetei şi de modul de viaţă, mai degrabă decât de operaţiile estetice: "Experienţa mea de 10 ani în domeniu îmi spune că aceste schimbări ale Victoriei au fost cauzate în primul rând de vârsta sa şi de modul ei de viaţă, nu de operaţiile estetice", a precizat medicul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici