Cum arată vila lui Leonardo DiCaprio din Palm Springs care poate fi închiriată cu 4.500 de dolari pe noapte - GALERIE FOTO

Nu există un scenariu mai bun decât acela de a fi chiriaşul lui Leonardo DiCaprio, actorul care după ani de aşteptare a fost recompensat în sfârşit anul acesta cu un Oscar, scriu jurnaliştii de la CNN Style.

4114 afișări
Imaginea articolului Cum arată vila lui Leonardo DiCaprio din Palm Springs care poate fi închiriată cu 4.500 de dolari pe noapte - GALERIE FOTO

Cum arată vila lui Leonardo DiCaprio din Palm Springs care poate fi închiriată cu 4.500 de dolari pe noapte (Imagine: CNN Style)

 
Dacă cineva îşi doreşte să vadă exact cum trăieşte o vedetă în adevăratul sens al cuvântului acum are această oportunitate pentru că Leonardo DiCaprio închiriază încă de anul trecut o proprietate personală superbă, situată în Palm Springs, California, scrie Ziarul Financiar.
 
Proprietatea are şase dormitoare, şapte băi, o bucătăria potrivită pentru un chef cu stele Michelin, piscină încălzită şi un spa, teren de tenis şi alte facilităţi.
 
Preţul de pornire pentru închirierea proprietăţii este de 4.500 de dolari pe noapte.
 
Citeşte continuarea articolului în ZF
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici