Cum au petrecut fanii la Neversea: Tatuaje de festival, acrobaţii şi concerte

Peste 150.000 de fani şi cei mai cunoscuţi artişti internaţionali şi-au dat întâlnire la cel mai mare festival organizat la Marea Neagră, Neversea. Atunci când nu erau la concert, fanii veniţi special la Constanţa, au asistat la acrobaţii, parade ori şi-au făcut tatuaje de festival.

191 afișări
Imaginea articolului Cum au petrecut fanii la Neversea: Tatuaje de festival, acrobaţii şi concerte

Cum au petrecut fanii la Neversea: Tatuaje de festival, acrobaţii şi concerte

Încă din prima zi, Neversea şi-a dovedit renumele, de cel mai mare festival de muzică de plajă din Europa şi peste 55.000 de festivalieri au participat la evenimentele din zona plajei din Constanţa. Cei mai mulţi dintre ei au aşteptat să vină seara, când pe scenele Neversea au urcat artiştii lor preferaţi, iar între timp au participat la evenimentele care au avut loc pe plaja Modern din Constanţa pe parcursul întregii zile.

Fanii festivalului s-au întâlnit în perimetrul festivalului cu acrobaţi, au văzut o paradă impresionantă a unor creaturi fabuloase ale mării, iar fiecare scenă din festival a fost animată de dansatori costumaţi.

În plus, la scena principală, show-urile artiştilor au fost acompaniate de acrobaţi, care au dansat la cinci metri înălţime, deasupra publicului.

Prima „grijă” a miilor de fani veniţi să se distreze a fost să se prezinte în zonele de fashion, de unde au putut să-şi achiziţioneze cele mai cool outfituri sau să-şi facă tatuaje pentru festival.

Deschiderea Neversea a fost marcată cu focuri de artificii acompaniate de acrobaţi suspendaţi, iar pe scena principală au urcat, între alţii, Alex Parker, Mahmut Orhan şi Inna, cu toţii impresionaţi de numărul mare de fani.

Cel mai aşteptat artist al primei seri, americanul G-Eazy, prezent pentru prima dată în România, s-a declarat impresionat de fanii pe care i-a găsit. Mai mult decât atât, pentru ca s-a simţit atât de bine la malul Mării Negre, artistul le-a cerut organizatorilor să îi prelungească durata show-ului.

Seara a doua a Neversea a adus un plus de aproximativ 5.000 de fani din ţară şi din străinătate, numărul spectatorilor ajungând la circa 60.000, cei mai aşteptaţi artişti fiind Sean Paul, dar şi dj-ul Afrojack.

Debutul celei de-a doua zile a festivalului a fost făcut de pe scena principală de Albwho, urmată de The Motans, Grasu XXL Live, Sean Paul, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici şi Afrojack, cu care, fanii festivalului au prins cel de-al doilea răsărit la malul Mării Negre.

Sean Paul a urcat pentru prima dată pe scena Neversea, însă la finalul show-ului a declarat că s-a simţit incredibil şi că îşi doreşte să revină.

Pe celelalte scene au concertat alţi peste 30 de artişti printre care Raresh, Guy Gerber, Lilly Palmer, Culese din Cartier, Sub Focus Dj Set şi mulţi alţii.

Şi cea de-a doua seară a avut momente deosebite, marcate cu focuri de artificii şi acompaniate de acrobaţi suspendaţi.

Cea de-a treia zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre s-a încheiat cu un răsărit unic acompaniat de regele torturilor, Steve Aoki!

Artistul s-a simţit atât de bine pe scena de la Neversea, încât la un moment dat a coborât printre zecile de mii de fani aflaţi în faţa scenei.

„Neversea se află în topul festivalurilor care mi-au ajuns aproape de suflet, pe lângă Untold. Mi-am dorit foarte mult să vin şi în acest an aici pentru că mă simt incredibil şi cred că fanii văd şi simt asta. Îmi place enorm energia oamenilor de aici şi de fiecare dată mă încarc pozitiv la Neversea”, a declarat Steve Aoki.

Debutul zilei cu numărul trei a fost făcut de pe scena principală de Vladimir, urmat de Manuel Riva, Delia, Jessie J, KSHMR, Salvatore Ganacci şi Steve Aoki.

Un alt „personaj” aşteptat în cea de-a treia seară a festivalului a fost artista britanică, Jessie J, care a făcut un show impresionant, iar în momentul în care artista a coborât de pe scenă în mijlocul participanţilor, fanii au fost în delir.

„Nu mă aşteptam să găsesc atât de mulţi oameni în faţa scenei. Am avut emoţii incredibile, dar constructive pentru că m-am simţit atât de bine pe scenă. Mi-aş dori să revin aici, să cânt în faţa acestui public minunat”, a declarat Jessie J.

DJ-ul american KSHMR le-a oferit aseară o surpriză participanţilor şi a remixat o piesa din repertoriul tradiţional românesc, „Noi suntem români”, cântată de Nicolae Furdui Iancu. Fanii au fost în extaz şi au cântat fiecare vers. Artistul iubeşte România şi mai mult decât atât a încercat să vorbească cu fanii în limba română.

Un alt spectacol nonconformist a avut şi DJ-ul suedez de origine bosniacă, Salvatore Ganacci, cunoscut pentru stilul său inconfundabil în care se desfăşoară atunci când este pe scenă. El a încântat publicul Neversea, când a introdus în recitalul său o secvenţă dintr-o manea a lui Adrian Minune, „Aşa sunt zilele mele“. Luat prin surprindere, publicul a reacţionat prin urale, mulţi dintre cei prezenţi începând să cânte versurile melodiei.

Pe celelalte scene au concertat peste 30 de alţi artişti printre care Sublee, Jamie Jones, Dubfire, YOKOO, Marwan, Grasu XXL, CTC+ Friends, Flux Pavilion şi mulţi alţii.

Duminică, Neversea 2019 a ajuns în cea de-a patra zi de festival, noi nume mari de artişti urmând să urce urca una dintre scenele amenajate pe plajă, iar zeci de mii de spectatori sunt aşteptaţi să asiste de spectacolele pregătite.

În program, cele mai aşteptate „nume” sunt DJ Snake şi Los Frequencies, dar sunt aşteptaţi cu mare interes şi Paraziţii ori Macanache. Între cei care vor urca pe scena principală se mai numără Paul Damixie, Gianluca Vacchi, Ofenbach, Kadebostany, Bassjackers şi Matoma.

Taguri:
neversea,
concert,
tatuaj

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici