Cum i-a dansat Britney Spears în poală unui fan - VIDEO

Britney Spears i-a oferit unui fan o trataţie specială în timpul spectacolului "Femme Fatale", care a avut loc joi în Sacramento, California.

11667 afișări
Imaginea articolului Cum i-a dansat Britney Spears în poală unui fan - VIDEO

Cum i-a dansat Britney Spears în poală unui fan - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În turneul "Femme Fatale" pe care Spears l-a început joi, în Sacramento, California, un fan norocos a luat locul iubitului cântăreţei, căruia îi dansase în poală duminică, în timpul repetiţiilor pentru costume, la care a asistat un grup select de bloggeri.

Presa americană scrie că, recent, Spears s-a logodit în secret cu Trawick, care, până în urmă cu o lună, era managerul ei. Jason Trawick, în vârstă de 39 de ani, a cerut-o în căsătorie pe artista americană compunând în onoarea ei o poezie de dragoste şi presărând petale de trandafiri, printre câteva lumânări aromate, pe podeaua vilei lor din Los Angeles. Cântăreaţa poartă deja pe degetul inelar un inel cu diamant în formă de floare.

Cuplul ar plănui să se căsătorească în cadrul unei ceremonii discrete, în Hawaii, după ce Britney Spears îşi va încheia seria de concerte incluse în actualul ei turneu mondial.

Britney Spears a fost căsătorită cu dansatorul Kevin Federline, între anii 2004 şi 2008, şi are doi fii cu acesta. Prima ei căsătorie, cu Jason Alexander, celebrată la Las Vegas după o noapte de beţie, a fost anulată după 55 de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici